Vieraskynäilijä Lupaus -blogissa

aurinkoinen1Huomenna alkavassa juttusarjassa vieraskynää pitelee kädessään 34-vuotias nainen, joka oppi jo nuorena isältään, että vain sanakirjassa tulos on ennen työtä. Hän rakastaa tuntikausien hiihtolenkkejä ja saa parhaat kiksit salilla siitä, kun pakaralihakset huutavat askelkyykkyjen jälkeen hoosiannaa. Kyseessä on intohimoinen urheilun seuraaja, joka elää tunteella muidenkin suorituksissa mukana. Vakava sairaus ajoi tämän naisen tilanteeseen, jossa oma keho ja mieli muuttuivat vieraiksi. Taistelu takaisin kiinni elämään on tarkoittanut tutustumista uuteen minään ja paljon työtä oman fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin eteen.

Kehoa ja mieltä voi harjoittaa monin eri tavoin kohti omaa päämäärää. Usein ulkopuolinen apukin on tarpeen. Vieraskynäilijä Tiinan mukana tällä matkalla on myös LUPAUS –hyvinvointistudio!

Tervetuloa lukemaan kevään aikana Tiinan tarinaa siitä, miten saada takaisin voimakas keho ja vahva mieli! Toivottavasti tämä tarina tsemppaa sinua tai läheisiäsi! Huomenna se alkaa! 🙂