LUPAUS ja Apollomatkat yhteistyöhön

lupausjaapolloSuuria uutisia! Hyvinvointistudio LUPAUS ja Apollomatkat ovat solmineet yhteistyösopimuksen ja järjestävät tulevaisuudessa sporttisia hyvinvointilomia.

Lomat tulevat olemaan laadukkaita, alan huippuammattilaisten (puolin ja toisin) toimesta järjestettyjä irtiottoja keholle ja mielelle. Ne järjestetään inspiroivissa ympäristöissä, laadukkaissa hoteilleissa, jotka on suunniteltu tarjoamaan elämyksiä ja puitteet niin liikuntaan kuin terveelliseen syömiseen ja rentoutumiseenkin.

Tämän hetken arjen kiireinen elämänrytmi saa yhä useamman matkailijan panostamaan olennaiseen: palautumiseen, irtiottoon ja kokonaisvaltaiseen hyvään oloon sekä terveyden edistämiseen. Hyvinvointilomalta matkailijat saavat asioita, jotka tukevat kehon ja mielen palautumista, sekä terveyden ja hyvinvoinnin nostamista uudelle tasolle. Rauhallinen ympäristö ja arjen suorituspaineista irroittautuminen luovat puitteet rentoutumiselle, laadukkaalle unelle ja kehon palautumiselle. Koulutetut, kokeneet hyvinvoinnin ammattilaiset antavat vinkkejä, kuinka ravinnon, liikunnan ja levosta ja mielestä huolehtimisen avulla voidaan parantaa omaa jaksamista, suorituskykyä ja kasvattaa onnellisuutta.

Tutkimusten mukaan matkailu vähentää stressiä ja parantaa tuottavuutta ja tuloksia työssä. Lisäksi se parantaa olemassa olevia ihmissuhteita ja auttaa löytämään kokonaan uusia! Tutkimukset osoittavat, että matkustaminen vähentää mm. riskiä sairastua sydänsairauksiin ja ihmisillä, jotka rentoutuvat säännöllisesti ja huolehtivat itsestään on pienempi riski sairastua masennukseen ja burn outiin. Yleisesti ottaen he ovat onnellisempia. Uuden oppiminen kasvattaa näkemystä, antaa kokemuksia ja uutta oppivat aivot pysyvät virkeinä ja toimintakykyisinä.

Hyvinvointilomalta saat tarvittavaa aikaa itselle ja ammattitaitoisen valmentajan opastusta kuinka juuri sinä voit lisätä energiaasi ja voida paremmin. Hyvinvointilomalla keskitytään kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, etukäteisvalmisteluja ei tarvita. Tule avoimin mielin ja sellaisena kuin olet. Nauti terveellisestä ravinnosta, hyvästä seurasta, joogasta taivaan alla ja omien ajatusten jalostumisesta. Ensimmäinen Kohti unelmaitseä -viikko tullaan järjestämään helmi-maaliskuun vaihteessa 2016. Anna itsellesi lupaus paremmasta terveydestä ja vuodesta 2016 ja varaa paikkasi nyt!

 

Lisätietoja:
Riina Laaksonen, 040-180 1535, riina@hyvinvointistudiolupaus.fi
Nina Jakiminski, 040-594 0799, nina.jakiminski@apollomatkat.fi