Kohti unelmaitseä – hyvinvointiloma Fuerteventuralla

goodmorningworkoutKuluvan vuoden viimeiset hetket ovat käsillä ja mieli siirtyy hiljalleen seuraavaan vuoteen, uuden vuoden lupauksiin ja tulevaisuuden toiveisiin. Nyt on hyvä aika tehdä tilinpäätös omasta, kuluneesta vuodesta.

Käytä hetki aikaa pohtien tämän hetken tilannetta ja elämääsi. Mieti mitkä asiat ovat niin kuin haluat ja olet toivonnut, mihin asioihin kaipaisit kehitystä ja ennen kaikkea muutosta?

Oletko onnellinen, tiedätkö mitä haluat, hallitsetko omaa elämääsi?

Haluatko saada kiinni paremmasta arjesta, hyvästä ravinnosta ja säännöllisestä liikkumisesta?

Sinulla on kaikki mahdollisuudet ottaa huima harppaus kohti unelmaitseäsi, tehdä tuoreita, erilaisia valintoja ja jos mieli tekee irtiottoa ja kannustavaa porukkaa ympärille, anna itsellesi uuden vuoden lahja ja lähde mukaamme Fuerteventuralle Apollomatkojen & LUPAUS-studion järjestämälle Kohti unelma itseä –viikolle helmi-maaliskuun vaihteessa, 29.2.-7.3.2016.

Viikko on varmasti ainutlaatuinen ja hieno kokemus. Jotain, mitä et tule unohtamaan ja jonka aikana voit solmia kontakteja ja ystävyyssuhteita samanhenkisten ihmisten kanssa. Irtiotto arjesta auttaa aina näkemään metsän puilta ja kaukaa katsottuna asiat tuntuvat selkeämmiltä. Hektisyydestä irroittautuminen auttaa kuulemaan omaa itseä ja sisäistä ääntä herkemmin. Viisaus ja vastaukset löytyvät kaikki meistä itsestämme.

Viikon aikana liikutaan yhdessä, joogataan, puhutaan ravinnosta, ja otetaan askelia kohti unelma itseä. Aikaa jää myös riittävästi itselle.

Saat paljon vinkkejä vietäväksi kotiin, energiaa arkeesi ja hyvää, rauhallista oloa Kehon ja mielen tasapainoa.

Lisätietoa Kohti unelmaitseä –viikosta saat LUPAUS-studiolta tai Apollomatkoilta.

 

Lisätietoja:
Riina Laaksonen, 040-180 1535, riina@hyvinvointistudiolupaus.fi
Nina Jakiminski, 040-594 0799, nina.jakiminski@apollomatkat.fi