Avokado-vihersmoothie

avokado-vihersmoothieVirtaa aamuihin, aineenvaihduntaan ja aivotoimintaan vihersmoothien avulla! Vihersmoothie on mahtava tapa aloittaa aamu energisenä tai toisaalta kahvin litkimisen sijaan saada lisäenergiaa ja jaksamista iltapäivään.

Tänään itse poikkeuksellisesti tein töitä myöhään illalla. Kaipasin päivän jälkeen lisäenergiaa ennen hommiin ryhtymistäni ja blendasin itselleni pikaisesti vihersmoothien. Kaksi isoa lasillista, ajatus juoksi ja mieli kirkastui! Jäät tekivät juomasta ihanan raikkaan. Kokeile!

 

 

 

Ainekset

1-2 kourallista pinaattia, lehtikaalia tai vihreää salaattia

½ sitruunan mehu

1 avokado

½ kurkku

1 päärynä

1 omena

n 1cm pala inkivääriä

jäitä

vettä halutessasi

 

Valmistusohjeet

Paloittele kurkku ja avokado. Lisää sitruunamehun kanssa blenderiin ja soseuta. Kuori ja paloittele omena ja päärynät sekä inkivääri. Lisää ne sekä salaatti blenderiin ja soseuta. Lisää viimeiseksi jäät ja sekoita tasaiseksi. Lisää vielä vettä, jotta saat koostumuksesta mieleisesi.

Kaada laseihin ja nauti!

 

Huolehdi itsestäsi.

<3 Riina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *