Maailman ainoa treenisali ja taidegalleria – LUPAUS-studio jo toista kertaa POP UP –galleriana

niki

Kuva: Sirpa Levonperä

Helsingin keskustassa sijaitseva, kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, liikunta-, ravinto- ja mentaalivalmennukseen keskittyvä LUPAUS-hyvinvointistudiomme on jo toista kertaa muuttunut POP UP -galleriaksi. Esillä on valokuvaaja Sirpa Levonperän teoksia näyttelystä ”Sinä olet oman elämäsi tähti”, missä valokuvatut henkilöt paljastavat ajatuksensa itsestään kasvojen takaa.

 

Taide ja ihmiset kohtaavat LUPAUS hyvinvointistudiolla

POP UP -galleria on huikea tapa tuoda taidetta lähelle ihmisiä, sinne missä ihmiset päivittäin ovat. Loin POP UP -gallerian siksi, että se yhdistää upeasti kaksi intohimoani: taiteen ja oman yritykseni. Olen muutenkin kiinnostunut yhdistelemään asioita tavanomaisuudesta poikkeavalla tavalla ja uskon, että taide tuotuna jokapäiväisiin tilanteisiin inspiroi ja herättää ajatuksia sen katselijoissa.

Valmennuksemme LUPAUS-studiolla ovat ”koko elämän personal trainingia”. Mentaalivalmennus ja omien vahvuuksien löytäminen ovat vahvasti läsnä, mikä toimii hyvänä linkkinä Sirpa Levonperän näyttelyyn. ”Mielestäni on niin kovin tärkeää pysähtyä ja pohtia omaa elämää. Missä mennään? Miten minun tarinani kulkee? Siinä hiukan treeniä aivoille”, pohtii Levonperä teoksistaan, jotka aiemmin ovat olleet esillä laajasti mm. Helsingin kaupungin kirjastoissa. ”On suuri vahvuus kuunnella itseään ja tehdä niitä valintoja, jotka oman itsen kannalta ovat parhaita mahdollisia”, sanoo Levonperä.

 

Sinä olet oman elämäsi taiteilija

Olen ollut taiteilijoiden kanssa tekemisissä koko ikäni, sillä suvussani on niin musiikin kuin taidemaalauksenkin ammattilaisia ja lisäksi yrittäjiä. Yrittäjänä näen myös itseni eräänlaisena taiteilijana ja lisäksi olen oppinut käsittelemään ja hyödyntämään omaa luovuuttani, mikä ei ehkä mahdu länsimaisen luovuusmääritelmän sisään, mutta on vahva voimavarani. Taiteella haluan herätellä ihmisiä pohtimaan omaa luovuuttaan. Jokaisesta meistä löytyy luovuutta ja jokainen meistä voi olla oman elämänsä taiteilija.

Levonperä on luovuudesta samaa mieltä ja lisää vielä, että luovuutta on mahdollista oppia käyttämään ja hyödyntämään, ihan kuin kaikkea muutakin. ”Valokuvanäyttelylläni toivon saavani ihmiset pohtimaan valintojaan, vaihtoehtoja ja sitä, kuinka tärkeää onkaan muistaa elää omaa elämäänsä”.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *