“Moni suorittaja on aika pihalla kunnostaan”- Me Naiset haastattelussa Riina Laaksonen

riinamenaisetLUPAUKSEN perustaja Riina Laaksonen puhuu Me Naiset- lehden haastattelussa suorittamisesta:

“– Suorittaminen on todella yleistä, ja törmään siihen jatkuvasti työssäni. Suorittamisen ytimessä ihminen unohtaa helposti sen, mikä on olennaisinta, eli oman itsensä kuunteleminen, sanoo hyvinvointivalmentaja Riina Laaksonen, 36.

Riina sanoo hypänneensä itse pois ”suorittamisen maailmasta” kaksi vuotta sitten ja perusti tuolloin start up -yrityksensä, hyvinvointistudio Lupauksen. Sitä ennen hän oli työskennellyt pitkään it-alalla ja vetänyt itsensä monta kertaa uupumuksen rajoille.

Suorituskeskeisen jälkeisen uuden elämänsä ensimmäiset havainnot hän teki arvomaailmassaan.

Kysyn edelleen itseltäni joka aamu, että miksi teen sitä, mitä teen. Minua eteenpäin vie voimakas auttamisen halu. Personal trainerina ja life coachina haluan, että ihmiset voivat hyvin. Se vaatii armollisuutta ja lempeyttä minulta itseltänikin.

Jokaisen ihmisen, olipa sitten taipuvainen suorittamiseen tai ei, kannattaisi Riinan mukaan kysyä itseltään säännöllisin väliajoin, että tekeekö hän asioitaan halusta vai pakosta.

– Yksi asiakkaani kärsi aluksi suorittamisesta, mutta kun valmennus loppui, hän itki onnellisena: hän oli saanut ilonsa takaisin. Suorittaja tekee asioita yleensä ilman iloa ja pakosta, yleensä kyllä vain itselleen todistaen, että hän kyllä pärjää.  ”

Mielenkiintoisen haastattelun pääset lukemaan kokonaisuudessaan tästä. Haastattelun lopussa on myös erittäin hyvä tyynyharjoitus, joka ohjaa sinua kohti parempaa itsetuntemusta ja eroon suorittamisesta!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *