Inspiroiva tarina onnistuneesta elämänmuutoksesta!

laineUpean asiakkaani haastattelu on julkaistu Kauneus & Terveys- lehden jutussa, joka kertoo onnistuneista elämänmuutoksista. Valmennussuhteemme on kestänyt jo 2 vuotta ja tätä naista on ilo valmentaa! Hän on saavuttanut kaikki tavoitteensa ja on varmasti upea, inspiroiva, esimerkki monille. Valitettavasti nettijuttua ei ainakaan toistaiseksi ole saatavilla, joten nostan tähän muutamia asioita , joita asiakkaani kyseisessä jutussa kertoi. Kokonaisuudessaan haastattelun voi lukea uusimmasta Kauneus & Terveys– lehdestä.

 

Syy miksi asiakkaani alunperin otti yhteyttä, oli uniongelmat ja selkäkivut. Aloimme työstämään näitä asioita ja opetin asiakkaalleni, kuinka liikunta tulisi suhteuttaa muuhun arkeen. Jos töissä on väljempää, voi silloin treenata kovaa ja vaikka käydä juoksulenkeillä! Jos töissä on tiukka tahti, voi keskittyä enemmän huoltamaan kehoa. Myös onnellisuus, perhesuhteet ja unenlaatu otettiin käsittelyyn, sillä pelkkä treeni ja ruokavalio harvoin ratkaisee ongelmia. Asiakkaani oppikin nukkumaan kahdeksan tunnin unia ja olemus oli heti paljon energisempi!

Itse painonpudotus tapahtui oikeastaan huomaamatta. Kun treenistä tuli tavoitteellisempaa ja syömisestä säännöllistä, asiakkaani huomasi, etteivät vaatteet istuneet enää yhtä hyvin kuin ennen. Vaatevarasto meni osittain uusiksi, sillä koko pieneni kahdella numerolla. Painoa putosi viisi kiloa, lihakset erottuvat selkeästi ja keho on muokkaantunut, koska löysä on poissa. Asiakkaani sanoo olevansa nyt, 40-vuotiaana paremmassa kunnossa kuin koskaan aiemmin! Hän on myös nykyisin juoksusta nauttiva ihminen. Aikaisemmin hän ei harrastanut juoksua ollenkaan. Nykyään hän kokeekin, että voi huonosti, jos EI pääse urheilemaan. Liikunnasta on tullut olennainen osa elämää.

Aivan mahtavaa lukea näitä inspiroivia tarinoita ja täytyy olla kiitollinen, että saan tehdä juuri tätä työkseni!

Riina

Täältä saat lisätietoa Personal Training paketeistamme!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *