FIT WOOD -KUNTOILUVÄLINEET JOKAISEEN KOTIIN

fitwood_jumppakeppi_venyttelykeppiOlemme saaneet verkkokauppaamme myyntiin myös kuntoiluvälineitä! Meille tärkeää on tarjota asiakkaille vain parhaita tuotteita, joten luonnollinen valinta olikin ottaa Fit Woodin tuotteet myyntiin. Kyseessä on skandinaaviseen sisustukseen valmistetut desing- kuntoiluvälineet, joiden valmistuksessa on käytetty ekologisia materiaaleja!

FitWood on perustettu sillä ajatuksella, että saat vihdoinkin jättää hyvännäköiset kuntoiluvälineet esille ja katsella niitä ilomielin muun sisustuksen ohessa. Kun treenivälinettä ei tarvitse piilottaa, käy lihaskuntoharjoitteiden teko helpommin muiden arkiaskareiden ohessa ja siitä tulee siten säännöllisempää. Kuten tiedämme, säännöllisyys treenaamisessa on paras pitkäjänteisen kehityksen tae!

Fit Woodin taustahenkilöt ovat pitkään olleet huolissaan siitä, kuinka kaikki valmistus ja osaaminen uhkaavat valua Suomesta alhaisemman kustannustason maihin. Kuntoiluvälineiden osalta tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että suurin osa markkinoilla myytävistä välineistä on halpaa ja heppoista kiinalaista valmistusta, joiden ulkonäköön ei ole erityisesti panostettu. Tähän mennessä kotiin tarkoitetut kuntoiluvälineet on suunniteltu lähes aina vain toiminnallisuus huomioiden eikä niiden suunnittelussa ole huomioitu visuaalisuutta, saati sopivuutta kodin sisustukseen. Myöskään materiaalivalinnat eivät useinkaan edusta kestävää kehitystä.

Fit Woodin tuotteiden inspiraationa on ollut luonnonläheisyys, pohjoismaalainen kaunis luonto ja puun hyödyntäminen materiaalina. Entisaikojen kova työ luonnon helmassa, joka piti aikaisemmat sukupolvemme henkisesti ja fyysisesti hyvässä kunnossa!

Tuotteisiin voit tutustua verkkokaupassamme!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *