OMAN ITSESI KEVÄTSIIVOUS

jaanablogiKeväisin se yleensä iskee: hirvittävä vimma siivota ja uudistaa, sisustaa ja ehostaa. Tässä keväisessä inspiraatiopuuskassa on hyvä ehkä myös tehdä pieni kevätsiivous myös omaan itseen. Nyt on hyvä aika tehdä osavuosikatsaus omaan elämään ja pysähtyä hetkeksi sen äärelle, miten Sinulla menee juuri nyt!

PYSÄHDY HETKEKSI

Ota hetki aikaa ja mieti kunnolla elämääsi. Käy läpi kaikki asiat, hyvistä asioista huonoihin. Mihin asioihin olet elämässäsi tyytyväinen? Mitä haluaisit ehkä muuttaa? Muutoksen ei tarvitse olla mitään elämää mullistavaa- olisiko nyt esimerkiksi aika aloittaa se uusi harrastus, josta olet haaveillut ehkä jo pidemmän aikaa? Mitä, jos matkustaisitkin tänä kesänä johonkin ihan uuteen kohteeseen, josta et etukäteen tiedä paljonkaan? Odotettavissa voi olla suurikin seikkailu, josta et ole ehkä osannut unelmoidakaan!

Kevät on monille ihanaa aikaa, jolloin kokee heräävänsä uudelleen eloon pimeän talven jälkeen. Nauti ja unelmoi rohkeasti- vaikka et toteuttaisikaan unelmaasi (ainakaan juuri nyt.. 🙂 )

TUULETA KEHO JA MIELI

Talvella elämä siirtyy valtaosin sisätiloihin, joten nyt on aika siirtyä taas aurinkoiseen kevätilmaan. On ehkä aika elvyttää jälleen juoksuharrastus, kaivaa pyörä taas esiin ja palauttaa mieleen muut ulkoilmaharrasteet. Muista, että monia lajeja voit harrastaa yhtä hyvin myös ulkona: nurmikentällä voit hyvin tehdä vaikka kuntopiiriä kahvakuulalla. Rannalla juostessa saat loistavaa jumppaa jalkapohjille ja upottava alusta antaa reisille enemmän töitä ja syke nousee nopeasti pilviin.Menisitkö ehkä lounastunnilla puistojoogaan? Ota vaikka eväät mukaan ja järjestäkää kaverin kanssa piknik treenien päälle.

Ylipäätään raitis ilma tekee hyvää. Muutaman minuutin happihyppelykin pari kertaa tekee ihmeitä. Jää vaikka bussista pari pysäkkiä aikaisemmin ja kävele kotiin.

INNOSTU ROHKEASTI

Mitkä asiat saivat sinut innostumaan keväästä lapsena? Ehkä mieleesi tulee jokin asia, jonka olit jo unohtanut, mutta jota ehtisi vielä kokeilla. Vaikka mieleesi ei tulisi mitään kummempaa, muistat ainakin varmasti sen ihanan aidon onnen ja riemun, jolla lapsi unelmoi ja tutkii maailmaa. Mikä parasta: saat innostua edelleen! Nauru ja pilke silmäkulmassa näyttää aina kauniilta ja tuovat iloa ja energiaa kaiken ikäisten elämään!

Toivotan Sinulle ihanaa ja aurinkoista kevättä!
<3 : Jaana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *