ÄITIENPÄIVÄN KUNNIAKSI ÄITIYSVALMENNUKSIIN LISÄKERTA!

hanna3

Kuva: Dorit Salutskij

14.5 juhlitaan äitienpäivää ja tämän kunniaksi haluammekin tarjota Äitiysvalmennuksien ostajille pientä extraa.

LUPAUKSEN Äitiysvalmennus on tarkoitettu raskaana oleville ja jo synnyttäneille naisille, ja sen voi aloittaa viimeistään jälkitarkastuksen jälkeen, mutta jo raskauden aikana on erittäin tärkeätä pitää huolta niin keskivartalon tukilihasten, lantionpohjan lihasten ja niska-hartiaseudunkin kunnosta jotta monet raskauteen liittyvät epämukavuudet, kuten selkäkivut tai levottomat kädet tai jalat voitaisiin ennaltaehkäistä. Raskauden aikainen liikkuminen ehkäisee tehokkaasti mm. raskausajan diabetestä ja helpottaa synnytystä sekä siitä toipumista.

Täältä pääset lukemaan asiakkaamme Hanna Gullichsenin tunnelmia valmennuksestamme.

Riippuen siitä, onko sinulla arjessasi käytettävissä päivittäin viisi minuuttia, viisitoista minuuttia tai tunti liikkumiseen, saat henkilökohtaiset harjoitusohjeet, joiden avulla kuntoutat kehoasi, nostat hyvinvointiasi ja saavutat tavoitteesi. Olemme sitä mieltä, että äidin hyvinvointi = lapsen hyvinvointi. <3

Äitiysvalmennuksesta voit lukea lisää täältä.

Jos Äitiysvalmennus kiinnostaa, ota yhteyttä info@hyvinvointistudiolupaus.fi ja autamme sinua mielellämme! Äitienpäivänä 14.5 aikana yhteyttä ottaneiden valmennuspaketteihin lisäämme myös yhden lisäkerran, äitienpäivän kunniaksi <3

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *