Ajatuksia Äitiysvalmennuksesta

lupaus2Ravinto- ja hyvinvointivalmentaja Leeni Viio on reilun vuoden ikäisen tytön äiti. Hän lähti mukaan LUPAUKSEN Äitiysvalmennuksen pienryhmään mielenkiinnosta löytää lisää tapoja tukea kehon palautumista raskaudesta ja synnytyksestä. Tässä Leeni kertoo ajatuksiaan kurssista:
“Olin jo kuntouttanut erkauman ja myös muilta osin huolehtinut kehoni toipumisesta. Siitä huolimatta uskoin, että on asioita, joita en vielä tiennyt ja joita minun olisi hyvä oppia palautumista ajatellen. Odotin monipuolista tietoa, käytännön harjoitteita, ja oman kropan tilanteen tarkistamista.
Jokaisella kerralla kävimme läpi joukon harjoitteita, joista saimme myös kirjalliset ohjeet kotiin. Opettelimme tekemään liikkeet oikein ja saimme perustelut, miksi niitä tulee tehdä. Valmentaja tarkisti ja auttoi yksilöllisesti, että teimme liikkeet kuten tarkoitettu.
Suosittelen kurssia myös muille äideille! Kurssilla käytiin läpi paljon muutakin kuin erkauman palautuminen. Olin myös yllättynyt kuinka paljon keskivartaloa saisi treenata, vaikka toipuminen olisi vasta käynnissä (tai olisi raskaana, kuten kurssilla voi olla). Lisäksi vaikka itse olin jo palannut tavallisten treenien pariin ja lähtötilanne oli suht hyvä, sain kurssista paljon uutta tietoa irti ja opin harjoitteita, joista on hyötyä myös myöhemmin.”

Lue Leenin kirjoittama blogiteksti: Miten treenata vatsaa synnytyksen jälkeen?

 

Tai tutustu Äitiysvalmennukseen pienryhmässä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *