#munLupaus – 30 päivän ilmainen treenihaaste

Syysaurinko vielä paistelee, mutta pikkuhiljaa pimeämmät illat ja aamut hiipivät lähemmäs, samoin kuin kaamosaika.

Etsitkö sitä pientä potkua, joka veisi sinut sohvalta treenaamaan? Tule mukaan #MunLupaus -treenihaasteeseen!

Treenihaasteen tavoitteena on saada ihmiset liikkumaan, nauttimaan liikunnasta ja löytämään se energia, minkä säännöllinen harjoittelu tuo arkeen.

Tavoitteena on myös hyvän fiiliksen vieminen eteenpäin ja näin pimeän vuodenajan koittaessa, antaa apuja siihen, kuinka pitää treenirutiini päällä, vaikka hieman väsyttäisikin. Vie sinäkin hyvää fiilistä ja energiaa eteenpäin ja haasta ystäväsikin mukaan! Osallistuminen on ilmaista.

Tarjoamme personal trainerin laatiman treenikalenterin, kotitreeniohjelman, treenipäiväkirjan ja liikkuvuustreenit ihan täysin ilmaiseksi. Pääset tilaamaan ne sähköpostiisi tämän linkin takaa

Osallistu nyt! Aloitamme 1.11. mutta mukaan voi hypätä missä vaiheessa kuuta ja jatkaa seuraavat 30 päivää hyvällä sykkeellä!

Kysyttävää? Laita viestiä FB-ryhmäämme!

Hyppää mukaan ja nappaa arkeesi vinkkejä ja treenejä, jotka voit tehdä missä ja milloin vain!

 

Aurinkoista päivää!

Terveisin, LUPAUS-valmentajat

 

PS. Tsekkaa haasteen Facebook-ryhmästä tietoa ekasta kivasta kilpailusta, jossa hauskoja palkintoja mm. hyvään elämään, liikkumiseen ja ravintoon liittyen.

 

PPS. Tiesittekö, että parhaimmillaan ollaan asiakkaidemme kanssa saatu +60% kasvua lihaskunnossa 3 kk:n aikana! Tällä kaavalla kuukaudessa pitäisi tulla +20%.
Testaa itse, miltä säännöllinen treeni ja tarkoituksenmukaisesti mietitty treenikalenteri tuntuu kropassa. Alkutestit, lopputestit ja treenit voit tehdä missä tahansa; salilla, kotona, mökillä, pihalla tai vaikka bussipysäkillä. Lähde mukaan!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *