Lupauksen äitikurssille Design from Finland -merkki

DFF_merkki_sininen_rgbHyvinvointistudio Lupauksen Kuntouta keskivartalo -äitikurssille on myönnetty Design from Finland -merkki. 

Viiden viikon mittaista Kuntouta keskivartalo -verkkovalmennusta on toteutettu ja kehitetty lähes kaksi vuotta ja sen avulla tuhannet naiset ovat kuntouttaneet lempeästi ja turvallisesti keskivartaloansa raskauden ja synnytyksen jälkeen. Palautteet valmennuksesta ovat järjestäen erinomaisia ja kuuntelemme herkällä korvalla asiakkailtamme saamaamme palautetta ja kehitämme kurssia eteenpäin, jotta se vastaisi mahdollisimman hyvin osallistujien tarpeisiin.

Suomalaisen Työn Liiton Design from Finland -merkki myönnetään ainutlaatuiselle suomalaiselle muotoilulle, ja se kertoo yrityksen panostaneen edelläkävijänä suomalaiseen muotoiluun.

Kuntouta keskivartalo -valmennuksen palvelumuotoiluun on panostettu koko valmennuksen olemassaolon ajan, erityisesti vuoden 2017 aikana. Siksi tuntuukin erityisen hyvältä saada tällainen maininta.

“Designin merkitys Suomen kansantaloudelle ja kilpailukyvylle on erittäin suuri ja kasvaa koko ajan. Designia voi ja pitäisi hyödyntää alalla kuin alalla. Myös designin rooli moninaistuu. Suomen designhistoriaa on rakennettu ennen kaikkea kodin sisustustuotteilla, mutta nyt muotoillaan myös palveluita ja julkisen sektorin toimintaa.”, kertoo Brand Manager Johanna Lahti Suomalaisen Työn Liitosta.

Suomi on korkean osaamisen maa, jonka kilpailuvaltti on nimenomaan aineettoman, korkean osaamisen töissä.

Koen itse, että meillä suomalaisilla on mahdollisuus mihin vain! Meillä on laadukasta osaamista yleensä niin substanssista kuin teknologiastakin. Vielä kun otetaan rohkeus käyttöön ja lähdetään viemään osaamistamme eteenpäin, niin vain taivas on rajana.

Hyvää Osta työtä Suomeen -päivää kaikille! Ja lämmin kiitos kannustuksesta ja tuesta LUPAUS-matkan varrella kaikille ystäville ja seuraajillemme!

<3 Riina

 

Lisätietoja

Riina Laaksonen, CEO, Hyvinvointistudio LUPAUS Oy, riina@hyvinvointistudiolupaus.fi, 040 180 1535

Johanna Lahti, Brand Manager, Suomalaisen Työn liitto, johanna.lahti@suomalainentyo.fi, 040 591 6143

Suomalaisen Työn Liitto on asiantuntijaorganisaatio, jonka tehtävänä on edistää suomalaisen työn arvostusta ja menestystä. Liitto hallinnoi suomalaisen työn puolesta toimivia merkkejä ja verkkopalveluita. Design from Finland -merkki viestii suomalaisen, ainutlaatuisen muotoilun alkuperästä. Merkki kertoo edelläkävijäyritysten panostuksesta suomalaiseen muotoiluun osana yrityksen liiketoimintaa ja menestystä. www.suomalainentyo.fi

 

diplomi

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *