Puhdistuskuuri tulee taas!

Ihmiskeho on uskomattoman hieno ja monipuolinen kokonaisuus jolla on voimaa parantaa, puhdistaa ja eheyttää itseään jatkuvasti ilman että oikeastaan tajuammekaan sitä. Ongelmia syntyy kun pidämme kehon toimintaa itsestäänselvyytenä emmekä kohtele sitä ansaitsemallaan tavalla niin, että ohjaisimme omilla valinnoillamme temppelin toimintaa. Vaikka kehollamme on luontainen ominaisuus puhdistautua niin että kaikki elimet toimii harmonisesti keskenään, voi epäterveelliset elämäntavat, stressi ja jopa hävinnyt luontoyhteys häiritä organismien toimintaa ja myrkyt kerääntyä kehoon.

puhdistuskuurituleetaas

Kiinalaisen lääketieteen mukaan maksa on kehomme dominoiva elin keväällä, jolloin on paras aika uudistaa ja puhdistaa elimistöä. Vahvistamalla maksan toimintaa kevään mittaan parannat koko loppuvuoden vastustuskykyä!

Maksa on kehomme tärkein puhdistava elin ja sillä on yli 500 eri tehtävää. Maksa suodattaa lähes kaiken minkä nielemme ja se työskentelee jatkuvasti päästäkseen eroon kehoomme kertyneistä haitallisista aineista kuten raskasmetalleista ja lisäaineista. Kun maksamme toimii hyvin on sekä kehomme että mielemme tasapainossa.

Talvella kehoon kertyy herkemmin ylimmääräisiä kuona-aineita joita muun muassa ruoka sisältää, sillä talvella syömme enemmän, liikumme vähemmän ja vietämme enemmän aikaa sisätiloissa. Kaikki nämä yhdessä heikentävät kehon ja solujen omaa puhdistumistoimintoa eli autofagiaa ja keväällä olo voi olla tunkkainen.

Kevät edustaa kasvua, energiatasojen lisääntymistä ja uuden elämän alkua. Jotta pääsemme luonnon rytmiin kiinni uuden kauden alkaessa on hyvä tehdä päivityksiä ruokavalioon ja tukea kehoa jokakeväisessä siivousprosessissa. Pian alkavalla puhdistuskuurilta saat lisää energiaa, eväitä unenlaadun parantamiseen, apua ruoansulatusvaivoihin ja paljon muuta! Odotan innolla kolmatta kertaa järjestettävää puhdistuskuuria, joka johdattaa sinut kohti kokonaisvaltaisesti terveellistä elämäntyyliä!

Terveellisin terveisin, Solja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *