Lupaus-studion toiminta päättyy 30.11.2018

67-IMG_8622-JPG-PIENIHuomio!

Lupaus-studion toiminta päättyy 30.11.2018.

Lupaus-studion toiminta Rikhardinkadulla lopetetaan, jotta voimme jatkossa keskittyä entistä paremmin Lupauksen verkkopalvelujen, Nordic Fit Mama -konseptin ja muiden hyvinvoinnin verkkovalmennusten kehittämiseen. Lupaus-studion personal trainer palvelut jatkuvat vielä 30.11.2018 saakka.

Jatkossa Lupaus palvelee asiakkaitaan Nordic Fit Mama digipalvelujen lisäksi some-kanavissa entiseen tapaan sekä järjestää tilaisuuksia ja workshoppeja verkkovalmennusten lisäksi, joten pysy kuulolla kaikissa Lupauksen kanavissa jatkossakin.

Facebook: Lupaus & Nordic Fit Mama
Instagram: @lupausstudio @nordicfitmama
Twitter: @lupausstudio

LÄMMIN KIITOS näistä vuosista kaikille studion asiakkaille, seuraajille ja yhteistyökumppaneille!
Toivottavasti nähdään tulevaisuudessa digipalvelujemme puolella.

Riina & Lupauksen tiimi ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *