2Baby – tunti äidille ja vauvalle

momandbaby1Tule aloittamaan yhteinen liikunnallinen harrastus oman vauvasi kanssa!

 

2Baby – tunti äidille ja vauvalle!

 

2baby tunti on vauvan ja äidin yhteinen ryhmäliikuntatunti, jossa tuetaan samalla vauvan varhaista vuorovaikutussuhdetta kuin myös motorista kehitystä. Äitinä saat tehokasta ja monipuolista liikuntaa ilman vaikeita askelsarjoja, jossa samalla on otettu huomioon synnytyksestä palautuminen ja tärkeiden lantionpohjan lihasten harjoittaminen.

 

Tunnin kesto on 45min ja tunti koostuu niin liikkuvista osioista, tärkeästä Squeeze-osiosta, unohtamatta tasapainoa, liikkuvuutta ja palauttelua. Jokaiselle tapaamiselle ja liikuntakerralle on varattu aikaa tunti, jolloin tunnin jälkeen on aikaa keskustella halutessaan ohjaajan kanssa. Tunti sopii vauvoille 3kk – 1v.

 

Tunnille on hyvä varata rennot liikuntavaatteet, juomapullo sekä sisäliikuntakengät. Vauvalle peitto tai äitiyspakkauksen makuupussi lattia osioita varten ja isommille lapsille tarvittaessa muutama pieni lelu mukaan.

 

Tunnin ohjaajana ja valmentajana toimii fysioterapeutti, personal trainer ja 2baby-tunteja ohjannut sekä suunnitellut Anne Riihonen.

 

Ryhmä 1 aloittaa tammikuussa tiistaina 16.1.2018

Tapaamiset tiistaisin klo. 10.00-11.00 Hyvinvointistudio Lupauksella

16.1., 23.1., 30.1. ja 6.2. (4 kertaa)

Ryhmään otetaan max. 8 perhettä

 

Hinta: 220e

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: anne@hyvinvointistudiolupaus.fi

 

2BABY TUNTISISÄLTÖ:

35 % HIKEÄ JA HAUSKOJA MOOVEJA

40 % TEHOTREENIÄ LANTIONPOHJALIHAKSILLE

25 % RENTOUTUSTA JA HYVÄÄ OLOA

 

100% = AINUTLAATUINEN HETKI SINULLE JA VAUVALLESI 🙂