Äitiysvalmennus

Huomio!

Lupaus Studion toiminta päättyy 30.11.2018.

Lupaus-studion toiminta Rikhardinkadulla lopetetaan, jotta voimme jatkossa keskittyä entistä paremmin Lupauksen verkkopalvelujen, Nordic Fit Mama -konseptin ja muiden hyvinvoinnin verkkovalmennusten kehittämiseen. Lupaus-studion personal trainer palvelut jatkuvat vielä 30.11.2018 saakka.

Jatkossa Lupaus palvelee asiakkaitaan Nordic Fit Mama digipalvelujen lisäksi some-kanavissa entiseen tapaan sekä järjestää tilaisuuksia ja workshoppeja verkkovalmennusten lisäksi, joten pysy kuulolla kaikissa Lupauksen kanavissa jatkossakin.

Facebook: Lupaus & Nordic Fit Mama
Instagram: @lupausstudio @nordicfitmama
Twitter: @lupausstudio

LÄMMIN KIITOS näistä vuosista kaikille studion asiakkaille, seuraajille ja yhteistyökumppaneille!
Toivottavasti nähdään tulevaisuudessa digipalvelujemme puolella.

Riina Laaksonen & Lupauksen tiimi ❤️

 

—————–

 

Äitiysvalmennus on tarkoitettu raskaana oleville ja jo synnyttäneille naisille. Myös raskauden aikana on erittäin tärkeätä pitää huolta keskivartalon tukilihasten, lantionpohjan lihasten ja niska-hartiaseudun kunnosta. Näin ennaltaehkäistään raskauteen liittyvät epämukavuudet, kuten selkäkivut, levottomat kädet tai jalat. Raskauden aikainen liikkuminen ehkäisee tehokkaasti mm. raskausajan diabetestä ja helpottaa synnytystä sekä siitä toipumista.

IMG_1215

Äitiysvalmennus -paketti

Äitiysvalmennus on tehokas hyvinvointipaketti ammattivalmentajan ohjauksessa. Se sopii niin vasta-alkajille kuin jo valmiiksi aktiivisillekin äideille sekä tuleville äideille. Valmennus sisältää:

 • alkukartoituksen
 • mahdollisen suoran vatsalihaksen erkaantuman toteamisen, mittauksen ja seurannan
 • liikerata-analyysin: keskivartalon, lantion, jalkojen ja yläselän pinnallisten ja syvien lihasten toiminta ja kunto
 • sinulle henkilökohtaisesti suunnitellun harjoitusohjelman
 • raskaus/imetysajan ravintoneuvonnan ja tarvittaessa ruokavalion suunnittelun
 • tapaamisen valmentajan kanssa joka viikko

Äitiysvalmennus sisältää yhteensä 10 tapaamista (á 1h) äitiysliikuntaan & ravitsemukseen erikoistuneen Personal Trainerin kanssa kolmen kuukauden aikana.

Hinta: 1250€

IMG_0892_preview

Äitiysvalmennus pienryhmässä

 • 4 kertaa
 • 1,5h / kerta eli yhteensä 6 tuntia
 • Ryhmän minimikoko 5 hlöä
 1. kerta: Raskauden aiheuttamat muutokset kehossa, niiden syyt ja tunnistaminen sekä suorien vatsalihasten erkauman ja kehon liikeratojen tarkistaminen helpoilla lihaskuntotesteillä ja yksinkertaisten korjaavien harjoitteiden aloittaminen.
 2. kerta: Tasapainon ja rankaa tukevien lihasten toiminta, lihaskunto-ja liikkuvuusharjoitteita.
 3. kerta: Lantionpohja- ja vatsalihasharjoitteita, toiminnallisia harjoitteita koko keholle.
 4. kerta: Yllä mainittujen ja aiemmin opittujen asioiden yhdistäminen viikottaiseksi harjoitusohjelmaksi, jonka voi toteuttaa välineittä kotioloissa, eli voit jatkaa harjoittelua kurssin jälkeen itsenäisesti.

Katso lisätietoja ja seuraavan kurssin ajankohta täältä.

Hinta: 295€ / hlö

 

Erkauman testaus ja äidin hyvinvointikonsultaatio

Tapaamisen aikana saat äitiysvalmentajamme arvion palautumisesi tilasta sekä pääset testauttamaan mahdollisen vatsalihasten erkauman. Äitiysvalmentajamme vastaavat mielellään sinua askarruttaviin kysymyksiin ja kertovat tarkemmin valmennuksistamme. Ongelmien kanssa ei tarvitse jäädä yksin, me olemme täällä sinua varten.  HUOM! myös vauvat ovat meille tervetulleita!

Hinta: 25€ / 30min

Varaa aika testaukseen laittamalla meille sähköpostia. 

unspecified 11

 

Valmentajat

Sara Nevalainen / Äitiysvalmennukset, tuki-ja liikuntaelimistön ongelmat & painonhallinta

Saralla on parinkymmenen vuoden kokemus liikunta-alasta niin kuntosalimaailmasta, ryhmäliikunnanohjauksesta, yritysvalmennuksista kuin erityisryhmien ohjauksestakin, ja  poikkeuksellisen laaja tietotaito ihmisen fysiologiasta.

Monipuolinen koulutus yhdistettynä myös omakohtaiseen kokemukseen painonpudotuksesta ja moninaisten vammojen kuntoutuksesta mahdollistaa hyvin haastavan, kuten jollain tavoin trauman kokeneiden henkilöiden valmennuksen turvallisesti mutta myös tehokkaasti, asiakkaan ehdoilla.

Erityisosaamisena voidaan mainita varsinkin raskaana olevien ja synnynttäneiden naisten, erilaisista tuki-ja liikuntaelimistön ongelmista kärsivien sekä seniori-ikäisten liikunta ja kuntoutus.

”Uskon hyvin vahvasti siihen, että ihminen voi kuntouttaa itseään erittäin haasteellisistakin vaurioista, ja estää sellaisia tapahtumasta, oli sitten kysymys loukkaantumisesta, vaikeasta raskaudesta tai vuosienkin kamppailusta ylipainoa vastaan. Tavoitteenani on antaa asiakkailleni perusteltua tietoa ja sitä kautta uskoa ja kokonaisvaltaista varmuutta jonka avulla jokainen löytää itselleen täydellisesti sopivia ja turvallisia tapoja liikkua ja toimia paremmin niin arjessa kuin harrastusten parissa.”

unspecified 10 (2)

Saran puhelinnumero: 040-526 3053

sara@hyvinvointistudiolupaus.fi

Saran kirjoittamat blogipostaukset löydät täältä

 

Sanna Tiusanen / Äitiysvalmennukset

Kätilö (AMK) ja personal trainer, jonka omiin harrastuksiin kuuluu kuntosali, jooga ja kehonpainoharjoittelu.

Liikunta-ala imaisi otteeseensa ja haluan yhdistää kätilön sekä personal trainerin osaamiseni. Halu auttaa raskaana olevia sekä synnyttäneitä naisia liikkumaan turvallisesti, oman kehon ehdoilla on lähellä sydäntä. Tavoitteena valmennettavien kanssa liikunnan tuominen osaksi arkea, helpottamaan osaltaan jokapäiväisistä haasteista selviämisestä.

Ohjaajana haluan saada valmennettavan innostumaan oman kehon hallinnasta ja ymmärtämään mihin kaikkeen sen avulla pystyy. Liikkumisen tulee olla hauskaa ja energiaa tuovaa. Vahvuuteni ovat positiivisuus ja valmennettavan motivointi.

unspecified (2)

Sannan puhelinnumero: 050-402 9980

sanna@hyvinvointistudiolupaus.fi

 

 


 

hanna4

Aloitin personal training -valmennuksen Saran kanssa heti jälkitarkastuksen jälkeen. Kaksosten odotus oli hitokseen rankkaa aikaa ja jätti jälkensä kroppaan. Sara totesi minulla suorien vatsalihasten erkauman, ryhtini oli aivan humpalla ja selkärangan asento oli samalla tapaa jengalla kuin loppuraskaudessa, en saanut sitä enää suoraan. Hengitin pinnallisesti, jumeja oli paljon ja mieli maassa, kun juoksu ei onnistunut sekään.

Aloitimme aivan alusta, opettelin seisomisen ja hengittämisen uudestaan, ollaan ajettu hissukseen hiiteen se väsynyt ryhti ja kadotettu julmettu notko alaselästä.

Kaksi treenikertaa viikossa on tehnyt ihmeitä jo muutamassa kuukaudessa.

Lantionpohjan lihakset on iskussa, hauiskin erottuu ja selkä on vahvempi kuin aikoihin. Mikä parasta, pystyn taas juoksemaan!

Treenit asiansa osaavan Saran kanssa ovat viikkojeni kohokohtia, kaltaistaan kreisiä huumorinaista kun ei istu ihan joka oksalla. Suosittelen vilpittömästi ja lämmöllä.

 

– Hanna Gullichsen

Lue lisää Hannan blogista.

Kuva: Dorit Salutskij

 

Lue lisää äitiysvalmennukseen osallistuneiden kokemuksista täältä.