Äitiysvalmennus

Jokainen nainen, raskaus ja synnytys ovat yksilöllisiä, ja tästä syystä haluamme tarjota asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa, tilanteeseensa, jaksamiseensa sekä tavoitteisiinsa räätälöityä valmennusta.

hanna1VARAA NYT ERKAUMAN TESTAUS JA ÄIDIN HYVINVOINTIKONSULTAATIO!

Nyt sinulla on mahdollisuus varata tapaaminen äitiysvalmentajamme kanssa Hyvinvointistudio LUPAUKSELLE! 30 min tapaamisen aikana saat äitiysvalmentajamme arvion palautumisesi tilasta, sekä pääset testauttamaan mahdollisen vatsalihasten erkauman. Äitiysvalmentajamme vastaa myös mielellään sinua askarruttaviin kysymyksiin ja kertoo tarkemmin valmennuksistamme. Tapaaminen maksaa vain 25€!

Ongelmien kanssa ei tarvitse jäädä yksin, me olemme täällä sinua varten. HUOM: myös vauvat ovat meille tervetulleita! <3

 

Jätä meille yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä. Klikkaa tästä!

 

LUPAUKSEN Äitiysvalmennus on tarkoitettu raskaana oleville ja jo synnyttäneille naisille, ja sen voi aloittaa viimeistään jälkitarkastuksen jälkeen, mutta jo raskauden aikana on erittäin tärkeätä pitää huolta niin keskivartalon tukilihasten, lantionpohjan lihasten ja niska-hartiaseudunkin kunnosta jotta monet raskauteen liittyvät epämukavuudet, kuten selkäkivut tai levottomat kädet tai jalat voitaisiin ennaltaehkäistä. Raskauden aikainen liikkuminen ehkäisee tehokkaasti mm. raskausajan diabetestä ja helpottaa synnytystä sekä siitä toipumista.

ÄITIYSVALMENNUS / YKSILÖVALMENNUS

Äitiysvalmennus on tehokas hyvinvointipaketti ammattivalmentajan ohjauksessa. Se sopii niin vasta-alkajille kuin jo valmiiksi aktiivisillekin äideille sekä tuleville äideille ja sisältää:

  • alkukartoituksen
  • mahdollisen suoran vatsalihaksen erkaantuman toteamisen, mittauksen ja seurannan
  • liikerata-analyysin: keskivartalon, lantion, jalkojen ja yläselän pinnallisten ja syvien lihasten toiminta ja kunto
  • sinulle henkilökohtaisesti suunnitellun harjoitusohjelman
  • raskaus/imetysajan ravintoneuvonnan ja tarvittaessa ruokavalion suunnittelun
  • tapaamisen valmentajan kanssa joka viikko

Äitiysvalmennus sisältää yhteensä 10 tapaamista (á 1h) äitiysliikuntaan & ravitsemukseen erikoistuneen Personal Trainerin kanssa 3 kk:n aikana. Hinta 1250€.

 

ÄITIYSVALMENNUS / PIENRYHMÄ 

  • 295€ / henkilö
  • 4 kertaa
  • 1.5h / kerta eli yhteensä 6 tuntia

LUE LISÄÄ PIENRYHMÄVALMENNUKSESTA TÄÄLTÄ.

Varaa konsultaatio studiollamme ja tutustu äitiysvalmennukseen. Jätä meille yhteystietosi tästä!

 

Vauva on myös tervetullut mukaan äitiysvalmennukseen. LUPAUS-studio on rauhallinen, yksityinen tila, joka on varattu vain asiakkaan omaan käyttöön valmennuksen ajan.

 

Aloitin personal training -valmennuksen Saran kanssa heti jälkitarkastuksen jälkeen. Kaksosten odotus oli hitokseen rankkaa aikaa ja jätti jälkensä kroppaan. Sara totesi minulla suorien vatsalihasten erkauman, ryhtini oli aivan humpalla ja selkärangan asento oli samalla tapaa jengalla kuin loppuraskaudessa, en saanut sitä enää suoraan. Hengitin pinnallisesti, jumeja oli paljon ja mieli maassa, kun juoksu ei onnistunut sekään.

Aloitimme aivan alusta, opettelin seisomisen ja hengittämisen uudestaan, ollaan ajettu hissukseen hiiteen se väsynyt ryhti ja kadotettu julmettu notko alaselästä.

Kaksi treenikertaa viikossa on tehnyt ihmeitä jo muutamassa kuukaudessa.

Lantionpohjan lihakset on iskussa, hauiskin erottuu ja selkä on vahvempi kuin aikoihin. Mikä parasta, pystyn taas juoksemaan!

Treenit asiansa osaavan Saran kanssa ovat viikkojeni kohokohtia, kaltaistaan kreisiä huumorinaista kun ei istu ihan joka oksalla. Suosittelen vilpittömästi ja lämmöllä.

 

– Hanna Gullichsen

Lue lisää Hannan blogista.

 

hanna4       hanna2

Kuvat: Dorit Salutskij

 

Lue lisää äitiysvalmennukseen osallistuneiden kokemuksista

Jos mieleen tulee kysyttävää, ota yhteyttä, autamme mielellämme: info@hyvinvointistudiolupaus.fi tai 040-180 1535