Äitysvalmennus pienryhmässä

Tuntuuko, että raskauden ja synnytyksen jälkeen keho ei ihan ole palautunut ja/tai kärsit sitkeästä pömppömahasta?

Ota kroppasi haltuun, kuntouta vatsalihaksesi ja näin saatat päästä eroon myös erkaantuneiden vatsalihasten aiheuttamista kiusallisista niska-, selkä- ja hartiavaivoista, virtsanpidätysongelmista ja mm. puremalihasten kireydestä.

SUOSITUSTA ÄITIYSVALMENNUKSESTA JÄRJESTETÄÄN NYT PIENRYHMÄVALMENNUS!

  • Tiistai  22.8 alkaen klo 18-19.30
  • 295e / henkilö
  • 4 kertaa
  • 1.5h / kerta eli yhteensä 6 tuntia

 

hanna1

Sisältö ja ajankohdat:

TIISTAI 22.8 KLO 18.00-19.30 

Raskauden aiheuttamat muutokset kehossa, niiden syyt ja tunnistaminen sekä suorien vatsalihasten erkauman ja kehon liikeratojen tarkistaminen helpoilla lihaskuntotesteillä ja yksinkertaisten korjaavien harjoitteiden aloittaminen.

TIISTAI 29.8 KLO 18.00-19.30

Tasapainon ja rankaa tukevien lihasten toiminta, lihaskunto-ja liikkuvuusharjoitteita.

TIISTAI 5.9 KLO 18.00-19.30 

Lantionpohja- ja vatsalihasharjoitteita, toiminnallisia harjoitteita koko keholle.

TIISTAI 12.9 KLO 18.00-19.30 

Yllä mainittujen ja aiemmin opittujen asioiden yhdistäminen viikottaiseksi harjoitusohjelmaksi, jonka voi toteuttaa välineittä kotioloissa, eli voit jatkaa harjoittelua kurssin jälkeen itsenäisesti.

 

Valmentajana toimii Hyvinvointistudio LUPAUKSEN raskaus- ja äitiysliikuntaan perehtynyt Personal Trainer Sara Nevalainen.

Valmennuksen hinta 295 €/hlö

(Valmennuksen voi maksaa myös osissa)

Ilmoittautuminen / kyselyt:

sara@hyvinvointistudiolupaus.fi tai 040-526 3053 

Max osallistujamäärä on 10 henkilöä.

Erkaantuneisiin vatsalihaksiin ja lantionpohjan vaivoihin voidaan vaikuttaa, vaikka synnytyksestä olisi jo pidemmän aikaa. Kuntoutus ja liikunta aloitettaessa, on äärimmäisen tärkeää tietää mitä tehdään, sillä vääränlainen harjoittelu voi pahentaa asiaa, oikeanlainen parantaa, jopa niinkin nopeasti kuin 6cm erkaumasta reiluun senttiin, mikä on jo normirajoissa, kuten eräällä asiakkaallamme, vain n kk:n harjoittelun seurauksena juuri iloksemme kävi. Tämä tapahtui niin ikään osaavan Saran ohjauksessa.