BreathYin

Tervetuloa täysin uudelle BreathYin -tunnille (2h)_DSC1463

Milloin ja missä?

Torstaina 14.12. klo 18-20 Hyvinvointistudio LUPAUS (Rikhardinkatu 1, 5 krs)!

Tuntia ennen kohtaamme rauhassa toisemme ja kerromme itsestämme sen minkä haluamme. Voit kertoa vain oman nimen tai enemmän – kaikki on sallittua ja kaikki ovat tervetulleita juuri niin kuin ovat.

Tämän jälkeen teemme lyhyen ’tilaan siirtymis-meditaation’, ollaksemme läsnä hetkessä ja valmiita ottamaan vastaan seuraavan tehtävän; arvotyöstön.

Milloin viimeksi olet päivittänyt arvosi? Vai oletko koskaan? Oletko tietoinen arvoistasi ja eritoten niistä, jotka ohjaavat sinua eniten? Vai elätkö arvoristiriidassa, mikä saattaa ilmetä esimerkiksi negatiivisuutena, ’hukassa’ olemisen tunteena, tyytymättömyytenä tai vaikkapa ärsyyntyneisyytenä?

Olemme myös valmistautumassa kohti joulua, ja tästä syystä käymme läpi eritoten jokaisen jouluun liittyviä arvoja – nämä selkeyttämällä on hyvä siirtyä kohti tulevaa joulua, itselleen tärkeimmät arvot raikkaana mielessä.

Mikä BreathYin?

BreathYin on sekoitus mentaaliharjoitteita (visualisointi, mielikuvat, uskomusten kuulostelua, aistien terävöittämistä), hengitystekniikkaa, pilatesta, flow joogaa, yin joogaa sekä kehonskannaus rentoutumista. Kehitin BreathYinin kyseisistä osista, sillä huomasin näitä kaikkia yhdistämällä tulevan itselleni kaikin puolin hyvä olo. Useasti joogatunneilla tai muilla tunneilla saattaa mieli kadota omille raiteilleen, joten halusin tuoda enemmän keskittymistä mukaan mentaalipuolelta sekä hengitystekniikoista. Tunti on täyttä läsnäoloa ja tunnin aikana on enemmän kuin sallittua kääntyä sisäänpäin olemaan läsnä omassa kehossa! Tie parempaan oloon kulkee ehdottomasti paremman itsetuntemuksen sekä ympäristön hahmotuksen kautta.

Valmentaja:

Olen Hanna Härkönen ja olen toiminut liikunta- ja hyvinvointialalla jo lähes 10 vuoden ajan. Työtä on tullut tehtyä samaisten asioiden parissa ympäri Suomea sekä ulkomailla. Olen kouluttautunut niin liikunta-alalla (henkilökohtainen valmentaja, ryhmäliikuntaohjaaja, DSC02317bodyweight training coach, movement mobility coach, lasten liikunnan ohjauksen puolella, joogaa ja niin edelleen), ravintopuolella, kasvatusalalla sekä tällä hetkellä mentaalipuolella (NLP) ja jo aiemmin mindfulnessia ja meditointia. Omiin harrastuksiin kuuluu muun muassa jooga, Movement, käsilläseisonta, tanssi, luonnossa samoilu, kirjojen lukeminen, tutkiminen, oppiminen, rakkaan koirani kanssa leikkiminen, rakkaan mieheni kanssa … no, kaikenlainen tekeminen sekä tietenkin ystävien ja ylipäätään ihmisten kanssa oleminen. Rakastan, iso sana, mutta täyttä totta – rakastan olla ihmisten kanssa ja varsinkin jos siihen liittyy muitakin tärkeitä asioita, kuten (ruoka) liikunta! Olen eläväinen ihminen, mutta löydän tyyneyden – sen takia olenkin tälle matkalle lähtenyt, vahvistamaan omaa tyyneyttäni. Paras matka ikinä!

Tulethan kanssani selkeyttämään arvoja, hengittämään rauhassa sekä löytämään tyyneyttä joulupuuhien keskelle? <3

Kyselyt:

hanna@hyvinvointistudiolupaus.fi

Hinta:

25€/2h 

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ!

(Huom: tunnille mahtuu max. 15 osallistujaa!)

 

 

HANNA HÄRKÖNEN
FB: Move with Hanna
IG: @movewithhanna
Löydät ohjaamani koko perheen eläinjoogavideot sivulta www.elixir.fi