Firstbeat-mittauksella yksilöllistä tietoa arkesi kuluttavista ja palauttavista tekijöistä

Firstbeat hyvinvointianalyysi kertoo, kuinka keho reagoi arjen erilaisissa tilanteissa. Kolmen vuorokauden ympärivuorokautinen sykevälimittaus kuvaa yksilöllisesti kuormittavia ja palauttavia tekijöitä sekä liikunnan vaikutusta.

Tieteellisesti kehitetty Hyvinvointianalyysi kertoo kehon voimavaroista ja nostaa pöydälle asiat, jotka parantavat jaksamista, kuntoa ja terveyttä.

 

Mikä Firstbeat analyysi?

Firstbeat on edelläkävijä hyvinvoinnin mittauksissa. Firstbeatilla on yli 15 vuoden kokemus sykkeeseen ja sykevaihteluun perustuvista menetelmistä. Mittauksella on hyvin vahva tieteellinen tausta. Firstbeatilla on asiakkaita yli 40:ssa maassa.

Firstbeat-tuotteita käytetään laajasti huippu-urheilussa sekä työhyvinvoinnin kehittämisessä. Hyvinvointianalyysi on tehty jo yli 150 000 työntekijälle. Mm. osa Salon kaupungin työntekijöiden työhyvinvointia ovat säännölliset Firstbeat-mittaukset, jotka ovat kasvattaneet henkilöstön tietämystä ja sitä kautta vaikutusmahdollisuuksia omaan hyvinvointiinsa ja sairauspoissaolot ovat vähentyneet yli 30%.

 

Miksi Firstbeat?

026-firstbeat-netti-srgb-8677Mitattu tieto auttaa tunnistamaan hyvinvointiin vaikuttavat tekijät.

  • Hallitse stressiä, tunnista kuormittavat tekijät
  • Palaudu paremmin, näe palaudutko unen aikana
  • Liiku oikein, näe liikunnan vaikutukset

 

Kasvatatko vai kulutatko voimavarojasi?

Firstbeatin hyvinvointianalyysi kuvaa palautumisesi riittävyyttä ja auttaa tunnistamaan stressaavat tekijät työssä ja vapaa-ajalla. Pienilläkin muutoksilla voit parantaa hyvinvointiasi merkittävästi. Hyvinvointianalyysi arvioi unen laatua ja riittävyyttä sekä auttaa löytämään ratkaisun paremman palautumisen saavuttamiseksi. Hyvinvointianalyysi kertoo, oletko riittävän aktiivinen ja onko harjoittelusi riittävän tehokasta saadakseen aikaan positiivisia terveysvaikutuksia ja kohottaakseen kuntoasi.

Hyvinvointianalyysin avulla selvität, mitkä ovat juuri sinua eniten kuormittavat asiat arjessasi ja mitkä puolestaan auttavat sinua palautumaan. LUPAUS-studion liikunta- ja hyvinvointialan “seniorikonsultit” – kaikilla 10-20v kokemusta alalta – käyvät yhdessä mittauksen jälkeen analyysin läpi kanssasi ja poimivat tärkeimmät asiat, joiden avulla nostat hyvinvointisi uudelle tasolle ja voit sekä henkisesti että fyysisesti paremmin.

Oli tavoitteenasi tehostunut päätöksentekokyky tai suorituskyky, lisääntynyt luovuus, parempi urheilusaavutus tai mielen ja kehon parantunut tasapaino, saat Firstbeat-analyysistä yksilölliset ohjeet oman elämänlaatusi ja onnellisuuden kasvattamiseksi.

 

Miten käytännössä?

Saat ostettua Firstbeat hyvinvointianalyysin suoraan verkkokaupastamme, jonka kälkeen saat ohjeet sähköpostiisi ja mitta-anturin postitse kotiisi. Tehtyäsi mittauksen ja palautettuasi anturin mukana tulevassa palautuskuoressa, voit sopia sähköpostitse LUPAUS-valmentajan kanssa hyvinvointianalyysin läpikäyntiajan (45min). Analyysi on mahdollista käydä läpi joko kasvokkain LUPAUS-studiolla, tai puhelimitse. Voit siis tehdä mittauksen missä tahansa Suomessa silloin kuin sinulle parhaiten sopii.

Kokemus on osoittanut, että paras hyöty saadaan tekemällä toinen mittaus alle puolen vuoden sisällä ensimmäisestä, jolloin omaan arkeen tehdyt muutokset ovat jo ehtineet vaikuttaa hyvinvointiin ja näkyvät mittauksessa. Tämä myös motivoi tekemään muutoksia, sillä konkreettinen ero ensimmäisen ja toisen raportin – ja olon! – välillä on yleensä huomattava, jos muutoksia on tehty.

 

Osta Firstbeat hyvinvointianalyysi itselle tai lahjaksi täältä.

 

Jos mieleen tulee kysyttävää, tai olet kiinnostunut Firstbeat analyysistä osana työhyvinvointia, ota yhteyttä info@hyvinvointistudiolupaus.fi

 

Klikkaa ja katso Firstbeat malliraportti.

Alla olevasta videosta näet, kuinka helppoa Firstbeat-mittaus on aloittaa.