TIETOINEN TEMMELLYS -KURSSI LAPSILLE !

Uudella LUPAUS -studiolla tullaan järjestämään ensimmäistä kertaa kurssi myös lapsille!  Kurssilla tarjotaan lapsille turvallista, suorituspaineetonta ja mielekästä liikkumista.

Kurssi ei vaadi aikaisempaa harrastustaustaa eikä siis vaatimuksia taitotasoon ole. Hyvä rakenne ja selkeät rajat luovat turvaa ja mielekkyyttä tekemiseen.

 

 Tietoinen temmellys -kurssilla harjoitellaan

  • Yleisesti hyviä käytöstapoja ja toimimaan sosiaalisissa tilanteissa
  • Tunteiden säätelyä ja käsittelyä yhdessä ohjaajan, sekä muiden oppilaiden avulla.
  • Harjotteita hienomotoriikalle ja motoriikalle, tasapainolle, pomppuvoimalle, kehonhallinnalle, sekä liikkuvuudelle.
  • Harjoitteita lisäämään luovuutta.
  • Harjoitteita rauhoittumiselle.

Erityisen tuen tarpeessa olevat oppilaat ovat tervetulleita ryhmään, sillä ohjaaja on kouluttautunut niin kasvatusalalla, kuin lasten liikunnan ohjaamiseen. Kuitenkin pyydämme ilmoittamaan asiasta ja ottamaan suoraa yhteyttä ohjaajaan, sillä näin lapselle osataan antaa oikeanlaista opetusta. Erityisen tuen oppilaita ei tuoda millään tavalla nostaen esille ja keskustelu jää vain ohjaajan ja vanhempien väliseksi.

Kurssilla tehdään mm. joogasta tuttuja perusliikkeitä, sirkustelua, leikkiä, rentoutumisharjoituksia. Toiveita sisällöstä otetaan myös vastaan lapsilta!

Kurssi ei sovellu liikuntarajotteisille.

 

Ohjaaja:

hanna_harkonenHanna Härkönen , kouluttautunut henkilökohtainenvalmentaja, ravintoneuvoja, ilmajoogaohjaaja, ryhmäliikuntaohjaaja ja koulunkäyntiavustaja. Tällä hetkellä hän ohjaa kehonpainoharjoittelua, käsilläseisontaa, tankotanssia, joogaa&meditaatiota, ryhmäliikuntatunteja, sekä koulun liikuntatunteja. Hanna on usean vuoden ajan ohjannut kaiken ikäisiä lapsia, sekä toiminut lasten liikuntaa tarjoavalla kuntoklubilla salipäällikkönä. Hän on tehnyt ohjauksia myös erityisen tuen tarvitseville lapsille.

 

Aikataulu:

SU 28.5
SU 4.6
SU 11.6
SU 18.6 
Klo 13-13.45 (4-6 v.)
Klo 14-14.45 (6-9v.)

 

Hinta & ilmoittautuminen:

120 €  / koko kurssi TAI 35 € / kerta

Voit siis ilmoittautua mukaan myös vain osalle tunneista! Kurssin maksimiosallistujamäärä on 12.
Ilmoittautumiset & kyselyt: hanna@hyvinvointistudiolupaus.fi