Kurssit

Wonder Woman pienryhmävalmennus 7.5.-18.6.2018

Lupaus ja Heidi Tainio järjestävät yhteistyössä Wonder Woman -valmennuksen. Valmennuksen kautta saat kokonaisvaltaisen kickstartin kevään ja kesän treeneihin pienryhmässä.

Wonder Woman pienryhmävalmennus on tarkoitettu max. 6 hlön ryhmälle, jolloin jokainen osallistuja saa monipuolisen treenin lisäksi myös henkilökohtaista ohjausta. Tapaamiskerrat sisältävät aina aikaa myös keskustelulle. Ennen valmennuksen alkua käydään läpi henkilökohtaisia tavoitteita. Ryhmälle avataan oma FB ryhmä, joka tukee ja toimii keskustelufoorumina  koko valmennuksen ajan.

Valmennus järjestetään osittain Hyvinvointistudio Lupauksen tiloissa, osittain ulkona. Treenikertoja on seitsemän ja niiden sisältö vaihtelee:

-Pilates, jooga & kehonpainoharjoituksia
-Porrastreeniä
-TRX- ja kehonpainoharjoituksia
-Kahvakuulatreeniä
-Juoksuharjoituksia (sopii kaikille, ei tarvitse olla juoksutaustaa)
Ohjelma tarkentuu valmennuksen alkaessa.

Heidi Tainio on liikunnan monitoiminainen. Entisellä kilpahiihtäjällä on personal trainerin (Premier Training International, Lontoo), Somatic pilatesohjaajan, joogaohjaajan (Dynamic Yoga, Lontoo) ja hyvinvointivalmentajan tutkinnot (Institute of Integrative Nutrition School, New York). Kokemusta valmennuksista ja ohjauksista on kertynyt jo yli kymmenen vuotta. Heidi pitää myös inspiroivaa Heidi on the go -blogia www.idealista.fi/onthego/

Milloin:
maanantaisin 7.5, 14.5, 21.5, 28.5, 4.6, 12.6, 18.6
Klo 19-20.15

Missä:
Lupaus Studio, Rikhardinkatu 1, 5.krs, Helsinki
Tai ulkotreenit keskustan läheisyydessä.

Hinta:
315 euroa / hlö

Ilmoittaudu mukaan mahdollisimman pian niin varmistat paikkasi ryhmässä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Ilmoittautumiset: info@hyvinvointistudiolupaus.fi

 

Räätälöidyt pienryhmävalmennukset

LUPAUS-studiolla järjestettävät pienryhmävalmennukset ja -kurssit ovat mahtava tapa oppia uutta ja saada samalla henkilökohtaista ohjausta huippuammattilaisten toimesta.

Pienessä, max 12 henkilön ryhmässä harjoittelu mahdollistaa jokaisen huomioimisen yksilönä, jolloin myös henkilökohtaisille tavoitteille jää hyvin tilaa. Ohjaaja varmistaa, että liikkeet tulee tehtyä oikeilla tekniikoilla, jolloin harjoitus on todella tehokas. Liikkeet osuvat juuri sinne, minne ne on tarkoitettukin. Tulet hämmästymään siitä, miten paljon parempaan pystyt, kun innostava ja ammattitaitoinen ohjaaja kannustaa ja motivoi vierelläsi.

Rauhallisella studiolla hellit aina myös mieltä ja hyppäät konkreettisesti huolten ja päässä pyörivien asioiden yläpuolelle. Tunnin jälkeen olet tervetullut nauttimaan lasin vihreää, hyvää tekevää teetä viihtyisässä loungessamme.

Koe liikkumisen ilo yhdessä ystävän tai työkaverin kanssa ja ota itsellesi antamasta ajasta täysi hyöty irti!

Tiedustelut: info@hyvinvointistudiolupaus.fi