Kurssit & pienryhmävalmennukset

Huomio!

Lupaus Studion toiminta päättyy 30.11.2018.

Lupaus-studion toiminta Rikhardinkadulla lopetetaan, jotta voimme jatkossa keskittyä entistä paremmin Lupauksen verkkopalvelujen, Nordic Fit Mama -konseptin ja muiden hyvinvoinnin verkkovalmennusten kehittämiseen. Lupaus-studion personal trainer palvelut jatkuvat vielä 30.11.2018 saakka.

Jatkossa Lupaus palvelee asiakkaitaan Nordic Fit Mama digipalvelujen lisäksi some-kanavissa entiseen tapaan sekä järjestää tilaisuuksia ja workshoppeja verkkovalmennusten lisäksi, joten pysy kuulolla kaikissa Lupauksen kanavissa jatkossakin.

Facebook: Lupaus & Nordic Fit Mama
Instagram: @lupausstudio @nordicfitmama
Twitter: @lupausstudio

LÄMMIN KIITOS näistä vuosista kaikille studion asiakkaille, seuraajille ja yhteistyökumppaneille!
Toivottavasti nähdään tulevaisuudessa digipalvelujemme puolella.

Riina Laaksonen & Lupauksen tiimi ❤️

—————————————-

 

 

Tervetuloa mukaan Lupauksen kursseille ja tapahtumiin!

Startti -pienryhmävalmennus (6 x 1,5h)
14.8. – 25.9.2018

IMG_0659_preview

Tämä valmennusryhmä sopii loistavasti liikuntaa aloitteleville ja/tai mikäli kaipaat pitkän treenitauon jälkeen kunnon starttia vauhtiin pääsemiseksi.

Startti-valmennus tarjoaa monipuolista treeniä kehonhuoltoa unohtamatta, hikeä ohimoille rennolla ja lempeällä otteella. Valmentajana Lupauksen personal trainer Sanna Tiusanen. Valmennus sisältää kuusi treenikertaa Lupaus studiolla.

Pienryhmävalmennus on tarkoitettu max. 6 hlön ryhmälle, jolloin jokainen osallistuja saa monipuolisen treenin lisäksi myös henkilökohtaista ohjausta. Treenikerrat sisältävät treenin (1h) ja aina aikaa myös keskustelulle (30min). Ennen valmennuksen alkua pidetään aloituskeskustelu, jossa käydään valmentajan kanssa läpi henkilökohtaiset tavoitteet. Ryhmälle avataan oma FB ryhmä, joka tukee ja toimii keskustelufoorumina  koko valmennuksen ajan, FB kautta saat myös kotitehtäviä viikoittain.

Milloin:
tiistaisin (14.8., 21.8., 28.8., 4.9., 11.9., 25.9., HUOM! ti 18.9. ei ole valmennusta)
Klo 17.30 – 19.00

Missä:
Lupaus Studio, Rikhardinkatu 1, 5.krs, Helsinki

Hinta:
300 euroa / hlö

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ryhmä järjestetään mikäli osallistujia on minimissään neljä. Ilmoittautumiset: info@hyvinvointistudiolupaus.fi


 

Wonder Woman -pienryhmävalmennukset (6 x 1,5h)
17.10.- 21.11.2018

IMG_0125

Lupaus Studio ja Heidi Tainio järjestävät yhteistyössä Wonder Woman -pienryhmävalmennuksen.

Wonder Woman pienryhmävalmennus on tarkoitettu max. 6 hlön ryhmälle, jolloin jokainen osallistuja saa monipuolisen treenin lisäksi myös henkilökohtaista ohjausta. Treenikerrat sisältävät treenin (1h) ja aikaa keskustelulle (30min). Ennen valmennuksen alkua pidetään aloituskeskustelu, jossa käydään valmentajan kanssa läpi henkilökohtaiset tavoitteet. Ryhmälle avataan oma facebook ryhmä, joka tukee ja toimii keskustelufoorumina  koko valmennuksen ajan, FB ryhmässä saat myös tehtäviä viikoittain.

Valmennus järjestetään Hyvinvointistudio Lupauksen tiloissa, mutta myös ulkona sään salliessa. Treenikertoja on kuusi  ja niiden sisältö vaihtelee, mm:

-Pilates, jooga & kehonpainoharjoituksia
-Porrastreeniä
-TRX -harjoituksia
-Kahvakuulatreeniä
Ohjelma tarkentuu valmennuksen alkaessa, kun ryhmän jäsenten tavoitteet ovat tiedossa.

Heidi Tainio on liikunnan monitoiminainen. Entisellä kilpahiihtäjällä on personal trainerin (Premier Training International, Lontoo), Somatic pilatesohjaajan, joogaohjaajan (Dynamic Yoga, Lontoo) ja hyvinvointivalmentajan tutkinnot (Institute of Integrative Nutrition School, New York). Kokemusta valmennuksista ja ohjauksista on kertynyt jo yli kymmenen vuotta. Heidi pitää myös inspiroivaa Heidi on the go -blogia www.idealista.fi/onthego/

Milloin:
keskiviikkoisin 17.10.-21.11.
Klo 18.30 – 20.00

Missä:
Lupaus Studio, Rikhardinkatu 1, 5.krs, Helsinki
tai ulkotreenit keskustan läheisyydessä.

Hinta:
300 euroa / hlö

Ilmoittaudu mukaan mahdollisimman pian niin varmistat paikkasi ryhmässä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ryhmä järjestetään mikäli osallistujia on minimissään neljä. Ilmoittautumiset: info@hyvinvointistudiolupaus.fi


Treeni synnytyksen jälkeen -kurssi (4 x 1,5h)
16.8.- 6.9.2018

IMG_1215

Hei äiti! Tuntuuko, että raskauden ja synnytyksen jälkeen keho ei ihan ole palautunut ja/tai kärsit sitkeästä pömppömahasta?
Ota kroppasi haltuun, kuntouta vatsalihaksesi ja näin saatat päästä eroon myös erkaantuneiden vatsalihasten aiheuttamista kiusallisista niska-, selkä- ja hartiavaivoista, virtsanpidätysongelmista ja mm. puremalihasten kireydestä.

Sisältö ja ajankohdat:

to 16.8. klo 17.30-19.00 Raskauden aiheuttamat muutokset kehossa, niiden syyt ja tunnistaminen sekä suorien vatsalihasten erkauman ja kehon liikeratojen tarkistaminen helpoilla lihaskuntotesteillä ja yksinkertaisten korjaavien harjoitteiden aloittaminen.

to 23.8. klo 17.30-19.00 Tasapainon ja rankaa tukevien lihasten toiminta, lihaskunto-ja liikkuvuusharjoitteita.

to 30.8. klo 17.30-19.00 Lantionpohja- ja vatsalihasharjoitteita, toiminnallisia harjoitteita koko keholle.

to 6.9. klo 17.30-19.00 Yllä mainittujen ja aiemmin opittujen asioiden yhdistäminen viikottaiseksi harjoitusohjelmaksi, jonka voi toteuttaa välineittä kotioloissa, eli voit jatkaa harjoittelua kurssin jälkeen itsenäisesti.

Valmentajana toimii Hyvinvointistudio Lupauksen raskaus- ja äitiysliikuntaan perehtynyt personal trainer Sara Nevalainen, jolla on lähes 20 vuoden kokemus valmentamisesta.

Missä:
Lupaus Studio, Rikhardinkatu 1, 5.krs, Helsinki

Hinta:
295 euroa / hlö

Lisätiedot & ilmoittautumiset kurssille: sara@hyvinvointistudiolupaus.fi.
Ryhmä järjestetään mikäli osallistujia on minimissään kahdeksan, 15 ensimmäistä mahtuu mukaan.

Blogistamme voit lukaista mistä tunnistat vatsalihasten erkaantuman: http://hyvinvointistudiolupaus.fi/2016/09/07/viisi-vinkkia-mista-tunnistat-vatsalihasten-erkaantuman/

Ja yhden erkaantumansa kuntouttaneen asiakkaan, Marjon, tarina: http://hyvinvointistudiolupaus.fi/2018/01/05/erkaantuneet-vatsalihakset-ja-treeni-kirurgin-veitsen-sijaan-jumppaa/

 


Räätälöidyt pienryhmävalmennukset

Onko sinulla ryhmä ystäviä ja/tai työkavereita, jotka haluaisi treenata yhdessä?  LUPAUS-studiolla järjestettävät pienryhmävalmennukset ja -kurssit ovat mahtava tapa oppia uutta ja saada samalla henkilökohtaista ohjausta huippuammattilaisten toimesta.

Pienessä, max 6 henkilön ryhmässä harjoittelu mahdollistaa jokaisen huomioimisen yksilönä, jolloin myös henkilökohtaisille tavoitteille jää hyvin tilaa. Ohjaaja varmistaa, että liikkeet tulee tehtyä oikeilla tekniikoilla, jolloin harjoitus on todella tehokas. Liikkeet osuvat juuri sinne, minne ne on tarkoitettukin. Tulet hämmästymään siitä, miten paljon parempaan pystyt, kun innostava ja ammattitaitoinen ohjaaja kannustaa ja motivoi vierelläsi.

Rauhallisella studiolla hellit aina myös mieltä ja hyppäät konkreettisesti huolten ja päässä pyörivien asioiden yläpuolelle. Tunnin jälkeen olet tervetullut nauttimaan lasin vihreää, hyvää tekevää teetä viihtyisässä loungessamme.

Koe liikkumisen ilo yhdessä ystävän tai työkaverin kanssa ja ota itsellesi antamasta ajasta täysi hyöty irti!

Tiedustelut: info@hyvinvointistudiolupaus.fi