Kuvia studiolta

Tyylikäs ja valoisa LUPAUS-studio kutsuu treenaamaan!

Ympäristöllä on valtava merkitys inspiraatiolle ja keskittymiskyvylle ja sitä kautta myös saavutettaville tuloksille. LUPAUS-studiolla saamme isojen ikkunoiden ansiosta nauttia luonnon valosta. Vaatteiden vaihto, pukeutuminen ja virkistäytyminen treenin jälkeen käy näppärästi raikkaissa, remontoiduissa puku- ja suihkutiloissa. Tule treenaamaan ja viihtymään!

 

studio1

 

 

 

Technogym Kinesis One ja Jungle Sports -liaanit mahdollistavat toiminnallisen, koko kehoa haastavan harjoittelun. Liikkeet ovat hauskoja, kehittäviä ja aina löytyy uusi vaihtoehto tehdä tietty liike / lihasryhmä ja nostaa näin treeni seuraavalle tasolle.

 

 

 

 

yritys4

Technogym Vario on cardio-laitteiden uusinta uutta. Samassa laitteessa on steppi-, crosstraining- ja juoksumahdollisuus. Liike ei ole ohjattu kuten laitteissa yleensä. Keskivartalon avulla liikettä ohjataan itse ja näin saadaan koko kroppa treeniin mukaan.

 

 

yritys1

 

 

Vapaat painot. Studiolta löytyy kattava valikoima vapaita painoja ja kahvakuulia, joiden avulla on mahdollista treenata tehokkaasti koko kehoa. Vapailla painoilla harjoittelu kehittää vartalon hallintaa ja koordinaatiota, jotka ovat tärkeitä ominaisuuksia lihasten toimintakyvyn ylläpitämisessä.

 

 

 

studio2

 

Treeni saa olla hauskaa! Kroppa tykkää kun sitä haastetaan. Kehomme on tehty liikkumaan!

 

 

Ota yhteyttä ja sovi maksuton tutustumiskäynti!

 

Kuvat: Sofia Amberla

 

Sivun alkuun