Kuvia studiolta

Tyylikäs ja valoisa LUPAUS-studio kutsuu treenaamaan!

Ympäristöllä on valtava merkitys inspiraatiolle ja keskittymiskyvylle ja sitä kautta myös saavutettaville tuloksille. LUPAUS-studiolla saamme isojen ikkunoiden ansiosta nauttia luonnon valosta ja penthouse-sijainnin puolesta olemme täysin omassa rauhassamme. Vaatteiden vaihto, pukeutuminen ja virkistäytyminen treenin jälkeen käy näppärästi raikkaissa puku- ja suihkutiloissa. Tule treenaamaan ja viihtymään!

 

kinesis_one

 

Technogym Kinesis One mahdollistaa toiminnallisen, koko kehoa haastavan harjoittelun. Liikkeet ovat hauskoja, kehittäviä ja aina löytyy uusi vaihtoehto tehdä tietty liike / lihasryhmä ja nostaa näin treeni seuraavalle tasolle.

 

 

 

vario

 

 

Technogym Vario on cardio-laitteiden uusinta uutta. Samassa laitteessa on steppi-, crosstraining- ja juoksumahdollisuus. Liike ei ole ohjattu kuten laitteissa yleensä. Keskivartalon avulla liikettä ohjataan itse ja näin saadaan koko kroppa treeniin mukaan.

 

 

 

weights

 

Vapaat painot. Studiolta löytyy kattava valikoima vapaita painoja ja kahvakuulia, joiden avulla on mahdollista treenata tehokkaasti koko kehoa. Vapailla painoilla harjoittelu kehittää vartalon hallintaa ja koordinaatiota, jotka ovat tärkeitä ominaisuuksia lihasten toimintakyvyn ylläpitämisessä.

 

 

 

lounge

 

 

Treenifiilikseen voit virittäytyä tai siitä palautua rauhassa viihtyisässä oleskelutilassamme.

 

 

 

 

Ota yhteyttä ja tule tutustumaan tiloihin ja valmentajiimme!

 

Kuvat: superstar.im

 

Sivun alkuun