Löydä sisäinen SUPERNAISESI

Ja lähde kanssasi kahdeksan viikon matkalle kohti virkeää ja energistä oloa, hehkuvan kaunista ihoa ja tervettä, hyvin toimivaa suolistoa.

 

Katsooko peilistä väsynyt ja stressaantunut nainen? Nainen, joka tuntee menettäneensä otteen karitasivultaelämästä ja jonka sisäinen SUPERNAINEN on peittynyt turvotuksen, iho-oireiden ja suolisto-ongelmien uumeniin?

 

Oletko valmis luopumaan turvotuksesta, väsymyksestä, ruokahimoista ja muista kroonisista oireista, jotka ovat laskeneet elämänlaatuasi?

 

Hyvä – apu on lähellä. On aika pureutua ongelmien aiheuttajiin ja palauttaa ilo elämään. Suolistomme on suoraan yhteydessä aivoihimme, minkä vuoksi se mitä syöt, ajattelet ja miten elät ovat ratkaisevassa asemassa kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissamme. Ruokavalion vaikutus liikkumiseen, energiatasoon, unen laatuun sekä sosiaaliseen elämään, itsetunnosta puhumattakaan on todella suuri. Itsetunto ja hyvinvointi taas vaikuttavat voimakkaasti siihen, miten kohtaamme muita ja miten kohtelemme itseämme. Kaikki lähtee siis suoliston hyvinvoinnista, stressinhallinnasta ja myönteisestä ajattelusta.

 

Eri osa-alueiden avulla palautamme KAHDEKSASSA viikossa vatsaan hyvän olon, kirkastamme ajattelun, saamme hehkuvan ihon ja löydämme elämänilon ja läsnäolon voiman. Nämä kaikki ovat tiiviissä yhteydessä toisiinsa ja siksi käsittelemme valmennuksessa kokonaisuutta – SINUA.

 

Valmennuksessa opit, teet, kehityt, verkostoidut, inspiroidut, motivoidut ja löydät ehkä jo tovin kadoksissa olleen sisäisen SUPERNAISESI. Pienryhmämme (max 15 henkilöä) tarjoaa mahdollisuuden intiimiin ryhmätyöskentelyyn, tunteiden ja ajatusten jakamiseen, purkamiseen, oppimiseen ja oivaltamiseen yhdessä – turvallisessa ja luotettavassa ympäristössä samanhenkisten naisten kera. Olen mukananne koko matkan ajan. Teitä tukien, valmentaen ja naisena, äitinä ja yrittäjänä teihin kanssasisariin uskoen. Yhdessä olemme vahvempia ja onnistumme varmasti!

 

Oletko valmis paljastamaan SUPERNAISESI ja elämään täyttä elämää ilman ikäviä iho- tai suolisto-oireita? Hyvä, silloin tämä valmennus on juuri sinua varten.

 

Onnittelut päätöksestä – yhteinen matkamme on pian alkamassa. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

 

Jos kärsit seuraavista oireista ja haluat niistä eroon, valmennus on sinua varten. <3

 • Vatsa turvottaa ja kärsit ilmavaivoista.
 • Jotkut ruoka-aineet saavat vatsasi sekaisin, mutta et oikein itsekään tiedä mitkä ja mitä pitäisi tehdä.
 • Uudessa paikassa sinun on varmistettava, missä on lähin vessa.
 • Kärsit iho-ongelmista (mm. akne, psoriasis, finnit, herkästi reagoiva iho).
 • Kärsit jatkuvasta väsymyksestä ja peilistä katsoo vain kalpea aavistus siitä, mitä tiedät voivasi parhaimmillasi olla.
 • Rauhan löytäminen hektisen arjen keskellä tuntuu mahdottomalta.
 • Kärsit unohtelusta, ajatuskatkoista ja päätösvaikeudesta.
 • Kaipaat muutosta, mutta et tiedä mistä aloittaa ja mitä tehdä, eikä aikaakaan tunnu olevan.

 

Et ole asioidesi kanssa yksin! Suoliston kunto vaikuttaa itsetuntoon, stressin sietokykyyn, päätöksentekoon ja elämän hallintaan erittäin paljon. Jätä vanha ja väsynyt elämä taaksesi ja vastaanota kirkas mieli, optimaalisesti toimiva aineenvaihdunta, kaunis iho ja keho, jonka kanssa voit iloisesti ja ylpeästi elää. Valmennus on kehitetty asiakkaiden toiveiden perusteella vastaamaan niihin toiveisiin, kysymyksiin ja ongelmiin, mistä niin monet naiset kärsivät. Pienryhmässä saat sekä valmentajan, että ryhmän tuen, sillä kaikesta ei tarvitse selvitä yksin.

 

Valmennuksen aikana:

 • Opit itsestäsi ja siitä, mikä sopii juuri sinulle.karita1
 • Opit kyseenalaistamaan, tulkitsemaan ja lukemaan kehoasi ja oloasi sekä sitä, mikä sopii sinulle ja vie sinun hyvinvointiasi eteenpäin.
 • Suoliston parantuessa vatsaoireet häviävät ja voit heittää hyvästit turvonneelle vatsalle ja epämääräisille vatsavaivoille.
 • Kehon puhdistuessa myös iho puhdistuu ja löydät sekä sisäisen että ulkoisen supernaisesi.
 • Itseluottamuksesi kasvaa kohisten samalla, kun kehosi puhdistuu ja mielesi kirkastuu ja huomaat, kuinka myös ympärilläsi alkaa tapahtua muutoksia.
 • Saat aikaa keskittyä itseesi ja omaan hyvinvointiisi rauhallisessa paikassa, jolloin myös kehosi saa mahdollisuuden parantua.
 • Ympärilläsi on pienryhmän tuki ja samassa elämäntilanteessa olevien ihmisten kannustus.
 • Saat työkalut ja keinot muutokseen.

 

Tapaamme kerran viikossa, keskiviikkoisin 1.11.2017 alkaen yksityisellä, eksklusiivisella Hyvinvointistudio Lupauksella (www.hyvinvointistudiolupaus.fi) Helsingin keskustassa. Studion rauha takaa sinulle mahdollisuuden pysähtyä arjen keskellä, tehdä huomioita ja oivalluksia elämästäsi ja tehdä muutoksia. Poikkeuksena viikko 47, jolloin pidämme tauon tapaamisista ja saatte tehtävän kotiin sekä kertaatte tähän saakka tulleita asioita. Ja itsenäisyyspäiväviikolla tapaamme poikkeuksellisesti torstaina 7.12.

 

Tapaamme puolitoista tuntia kerrallaan, klo 18.15-19.45 ja joka viikko keskitymme uuteen aiheeseen lyhyen puheenvuoron ja ”askelkuvioiden” inspiroimina. Lisäksi teemme erilaisia harjoitteita stressinhallintaan sekä kehon ja mielen hyvinvointiin. Viimeinen tapaaminen on keskiviikkona 27.12.2017.

 

Tapaamisten aiheet ja päivämäärät:

1.11. Ensimmäinen tapaaminen, lähtötilanteen kartoittaminen ja tutustuminen. Kokonaisvaltainen hyvinvointi – miksi muutoksia tarvitaan. Oma tarinani sokeriaddiktista tähän päivään.

8.11. Aloitamme ruoasta. Miksi se, mitä syömme ja juomme on ratkaisevassa roolissa suoliston hyvinvoinnissa. Mitä ruokia tulisi välttää ja mitä ruokia nauttia terveen onnellisen suoliston saavuttamiseksi. Kunnon startti kohti kevyttä, energistä ja onnellista oloa. Mitä syödään ja mitä ei – etsitään mahdolliset allergeenit ja tulehduksien aiheuttajat. Oman henkilökohtaisen tavoitteen asettaminen ja ensimmäiset toimintasuunnitelman askeleet. Älä odota – ryhdy toimeen!

15.11. Miksi suolisto tulee puhdistaa? Ruokahimot, kemikaali- ja lisäainekuorma sekä vinkit puhdistuksen helpottamiseen.

22.11. EI TAPAAMISTA TÄLLÄ VIIKOLLA (vko 47)

29.11. Hoitava ja aineenvaihduntaa vilkastuttava liike. Hengitys ja hengitysharjoittelu. Mielen ja suoliston hyvinvoinnin yhteys sekä hyvinvointi.

7.12. Iho ja suolisto. Iho kertoo suoliston kunnon. Miten saavutamme kauniin ihon suoliston hyvinvoinnin avulla.

13.12. Just relax. Rentoutuminen ja stressinhallinnan merkitys suoliston hyvinvoinnille. Myönteisyyden ja ajatuksen voima suoliston hyvinvoinnissa.

20.12. Mistä ruokahimot johtuvat? Miten saada syöminen hallintaan. Tunnesyöminen ja sen tunnistaminen. Uni, sen merkitys ja vaikutus suolistoon.

27.12. Viimeinen tapaaminen. Terve suolisto loppuiäksi. Joulun jälkeisen olon ja juhlapyhien korjausliikkeet – ”repsahdukset” ovat osa elämää. Supernaisen elämä on armollista. Ohjeet tulevaan.

 

SuperLemon08Jokaisella tapaamiskerralla jaamme myös omia ajatuksiamme ja kokemuksiamme henkilökohtaisesta matkastamme. Pienryhmävalmennus on ainutlaatuinen tilaisuus saada vertaistukea ja ryhmän energiaa sekä motivaatiota. Joka viikko teemme myös läsnäoloharjoituksen, joka pysäyttää kiireesi ja hektisen päiväsi ja mahdollistaa siten kehon ja mielen rahoittumisen sekä uuden oivaltamisen.

Muun muassa näitä asioita käydäään läpi paljon toivotussa Supernainen -pienryhmävalmennuksessamme, jossa saat sekä valmentajan tuen, että koko ryhmän yhteishengen käyttöösi ja työkaluksesi matkalle kohti hehkuvaa supernaistasi, tervettä suolistoa ja tasapainoisempaa mieltä. Jos tuntuu siltä, että haluaisit energisemmän olon ja samalla sanoa hyvästit jatkuville vatsaoireille, lähde mukaan kahdeksan viikon matkalle kanssani!

 

Saavuta sisäinen hyvä olo sekä mielenrauha ja suolisto eli toiset aivomme kiittävät. Henkisesti vahva ihminen säteilee ulospäin hyvää energiaa, joka edelleen vetää hyvää energiaa puoleensa.

 

Jos tunnet olevasi valmis kohtaamaan sisäisen supernaisesi – toimi pian, sillä paikat täyttyvät ilmoittautumisjärjestyksessä.

Hinta kahdeksan viikon valmennukselle on 480€ (norm hinta 510€)

 

OSTA KURSSI VERKKOKAUPASTA

Kyselyt / pyydä maksu laskulla: info@hyvinvointistudiolupaus.fi