Luennot

Hyvinvointiluennot ovat täynnä intoa, iloa ja motivaatiota liikkumista, ravintoa, itsensä johtamista ja omaa hyvää oloa ja sen kehittämistä kohtaan.

Luennot ovat aina vuorovaikutteisia ja niillä keskustellaan asioista, joihin voimme vaikuttaa ja joilla on suuri merkitys jokapäiväisessä elämässämme ja jaksamisessa.

Mietitään yhdessä tilaisuuteen ja tilanteeseen sopiva aihe tai valitse viime aikojen suosikki, eli alla kuvattu energialuento. Luennot sopivat esim. osaksi työhyvinvointipäiviä, polttareita tai mitä tahansa tilaisuutta missä ollaan kiinnostuneita hyvinvoinnin kehittämisestä.

Ota yhteyttä: info@hyvinvointistudiolupaus.fi ja kysy lisää!

 

Energiaa – hyvinvointiluento

Erityisesti toimistotyötä tehtäessä päivän aikana vireystila helposti laskee. Miten voimme vaikuttaa omaan oloon, jotta se saataisiin pysymään energisenä? Kuinka saada voimaa arjessa jaksamiseen? Hyvän olon neljä tärkeintä elementtiä: ravinto, liikunta, lepo ja mieli.

 

Inspiroidu muutokseen – luento esim. työporukalle

Aivomme, sekä kehomme pitävät mielellään kiinni tutusta ja turvallisesta, muutos vaatii aina enemmän energiaa ja energian lisäksi mielen voimaa, eli päättäväisyyttä. Muutos on kuitenkin aina mahdollinen. Kun löydetään sisäinen motivaatio, inspiraatio sekä halu ja yhdistetään ne ulkoiseen motivaatioon ja kannustukseen, saadaan ihmeitä aikaan!

 

Ajanhallinnan uudet tuulet

Viime vuosien aikana ympäriltä tulevien ärsykkeiden määrä on monikymmentuhatkertaistunut, mutta aivojemme tietojenkäsittelykapasiteetti on säilynyt samana. Muun muassa tämä aiheuttaa aivoihin ruuhkaa, heikentää keskittymiskykyä, päätöksentekokykyä, lisää stressiä ja aiheuttaa alavireisyyttä. Aivojen ruuhkaa vähentämällä itsensä johtaminen tehostuu, hyvä energia lisääntyy ja keskittyminen, uuden oppiminen ja luovuus kasvavat. Tule mukaan kuuntelemaan uusimpaan aivotutkimukseen perustuvat keinot mielen hoitamiseen ja saamaan konkreettisia työkaluja omaan arkeen mielen hyvinvoinnin ja tehokkaan ajankäytön varmistamiseksi.