Suosittu #MunLupaus -treenikuukausi alkaa jälleen 1.11!

 

Tervetuloa taklaamaan kaamosaika maksuttoman treenihaasteen parissa! Kuukauden aikana treenataan niin lihaskuntoa, liikkuvuutta kuin parannetaan hapenottokykyä. Niin sanotusti koko paketti tarjolla. Ja täysin ilmaiseksi!

 

Tämä haaste sopii erityisen hyvin heille, jotka kaipaavat pientä potkua liikkeelle lähtemiseen tai vaihtelua omiin treenirutiineihinsa!

 

Treeniohjelmat ovat LUPAUS personal trainerin laatimat ja niiden avulla treenaat tehokkaasti ja turvallisesti. Kaikki lihaskuntotreenit voidaan suorittaa kotona kehonpainolla, eikä minkäänlaisia lisäpainoja ole pakko käyttää.

 

noorazen

Tällaista palautetta aiemman Treenihaasteen osallistujat antoivat:

Tosi hyvä ja mielenkiintoinen tempaus!! Liikkuvuusjutut ihania, niistä varsinkin jäi toimintoja arkipäiviini.

 

Tykkäsin paljon. Oli sopiva aloittelijallekin ja aloittamisen kynnys oli matala, mutta samalla valmis ohjelma pakotti liikkumaan.

 

Kuukauden treenihaaste sai minut jatkamaan omaehtoista treenaamista säännöllisesti. Treeniohjelma oli helppo ja mukava toteuttaa missä vain eli jatkan sitä edelleen.

 

Klikkaamalla tätä linkkiä ja jättämällä tietosi lomakkeelle saat kaiken tämän ilmaiseksi sähköpostiisi.
Mockup treenis

    • 30 päivän treenikalenterin

 

    • Tulostettavan treenipäiväkirjan

 

    • Lihaskuntotreeniohjelman

 

    • Liikkuvuustreeniohjelman

 

    • Video-ohjeet kaikkiin liikkeisiin

 

 

Treeniohjelmien ja yllä mainitun materiaalin lisäksi saat 30 päivän ajalle myös valmentajan ja muun ryhmän tuen. Omana valmentajanasi treenihaasteessa toimii Lupauksen Noora Kenttämaa. Ilmoittautumalla treenihaasteeseen saat myös linkin haasteen omaan Facebook-ryhmään, sekä pääset lataamaan treeniohjelmat! Treenihaasteen Facebook-ryhmään voit liittyä myös tästä. Klikkaa tästä itsesi mukaan!

 

NoorakasvokuvaTavoitteeni on auttaa SINUA voiman paremmin! Tahdon madaltaa liikkumaan lähtemisen kynnystä ja ennen kaikkea antaa vinkkejä ja näyttää, että pienillä muutoksilla on mahdollista saada suuria asioita aikaan. Kun liikkuminen on helppoa ja hauskaa, se tulee myös todennäköisimmin tehtyä säännöllisesti.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!
Terkuin, Noora

 

 

KLIKKAA TÄSTÄ JA ILMOITTAUDU MUKAAN!