Kohti omia tavoitteita Personal Trainerin avulla

Lupaus tarjoaa henkilökohtaista, ammattitaitoista henkilökohtaista treeni- ja ravintovalmennusta upeissa Lupaus studion tiloissa Helsingin ydinkeskustassa.  Kaikissa valmennuksissamme otetaan huomioon liikunta, ravinto, lepo ja mieli. Siksi valmennuksemme ovatkin koko elämän Personal Trainingia. Valittavana on henkilökohtaista, yksilö- tai pienryhmävalmennusta, jotka kaikki tähtäävät terveeseen ja elinvoimaiseen kehoon ja elämänlaadun paranemiseen.

Valmennus alkaa lähtötilanteen kartoittamisella ja tavoitteiden määrittämisellä. Niiden pohjalta laaditaan henkilökohtainen suunnitelma, esimerkiksi harjoitusohjelma. Ennen valmennuksen aloitusta olet tervetullut tutustumaan valmentajaan sekä LUPAUS studion tiloihin.

unspecified 14 (2)

Lupauksen valmentajat voivat auttaa sinua mm.  allaolevissa tapauksissa. Tunnistatko itsesi?  

Haluaisit voida paremmin ja muuttaa elintapojasi, mutta muutos tuntuu vaikealta yksin.

Et ehkä tunne oloasi kotoisaksi omassa kropassasi, mutta toisaalta et myöskään tarkalleen tiedä mitä voisit tehdä muuttaaksesi asiaa. Ajatus muutoksesta tuntuu toisaalta innostavalta, mutta toisaalta lannistavalta, etkä tiedä mistä aloittaa. Anna itsellesi lupaus uudesta elämästä! Tulet saavuttamaan tuloksia ja häikäisemään läheisesi muuttuneella, aktiivisella ja energisellä olemuksellasi ja hyviä asioita alkaa tapahtua. Jäät koukkuun ja uusista elämäntavoista tulee pysyviä. Kuulostaako houkuttelevalta? Mieti missä ja millainen haluaisit olla vuoden päästä ja ota yhteyttä niin suunnitellaan juuri sinulle sopiva ohjelma millä saavutat tavoitteesi. Sinä päätät millaista elämää elät!

Liikut jo aktiivisesti, mutta haluat lisää tuloksia.

Olet mahdollisesti harrastanut liikuntaa, paljonkin, mutta mikään ei tunnu muuttuvan. Miksi tuloksia ei tule? Ota rohkea askel eteenpäin, tee muutos ja onnistu! Yhdessä Personal Trainerin kanssa siirrät treenin uudelle tasolle, saat vastaukset mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin ja taklaat mahdolliset eteen tulevat esteet heti.

Elämäsi on kiireistä, stressaavaakin ja kaipaat lisää energiaa.

Kuvaako elämäntilannettasi vaativan työn, perheen ja vapaa-ajan tai joidenkin näistä yhteensovittamisen dilemma? Kuitenkin juuri työssä ja perheen kanssa jaksaminen vaatii hyvää terveyttä, kuntoa ja energiaa. Aikaa itselle ja liikkumiselle ei tunnu löytyvän. Tunnistitko itsesi? Yhdessä suunnittelemme ohjelman, jossa saat itseesi käyttämästäsi ajasta maksimaalisen hyödyn irti. Lisäämme aktiivisuutta ja treeniä kalenteriisi, jotka vievät vain minimiajan ja vastaavasti tuottavat sinulle reilusti lisää energiaa muiden, itsellesi tärkeiden asioiden tekemiseen. Valmentajamme on apunasi myös mm. ajanhallinnassa. Yhdessä voitte suunnitella arjestasi toimivaa, niin että sinulla jää myös aikaa itsellesi!

Haluat apua raskausajan liikuntaan tai liikuntaan synnytyksen jälkeen.

Äitiysvalmennus on tehokas hyvinvointipaketti ammattivalmentajan ohjauksessa. Se sopii niin vasta-alkajille kuin jo valmiiksi aktiivisillekin äideille sekä tuleville äideille. Lue lisää suositusta äitiysvalmennuksestamme.

Haluat liikkua ja huoltaa kehoa myös seniori-ikäisenä.

Onko toiveesi elää omatoimisena, hyväkuntoisena ja terveenä mahdollisimman pitkään? Liikuntaelimistön toimintakyvyn salaisuus on aktiivisuus ja liikunta. Jopa yli 90-vuotiaat pystyvät parantamaan lihaskuntoaan heille sopivilla, toiminnallisilla voimaharjoituksilla. Ota yhteyttä, tule tutustumaan ja tehdään yhdessä sinun tavoitteistasi lähtöisin suunniteltu ohjelma, joka pitää sinut aktiivisena ja jonka avulla otat suunnan kohti itsenäistä, terveempää ja voimakkaampaa tulevaisuutta!