Ravintovalmennus

Ravintovalmennus on yksilöllistä, tavoitteellista ja tähtää aina pysyviin elämäntapamuutoksiin. Jotta tavoitteisiin on mahdollista päästä, on muutosten oltava tarpeeksi yksinkertaisia, ymmärrettäviä ja siten mahdollisia toteuttaa ja saada osaksi arkea koko loppuelämän ajaksi. Ravintovalmennus sopii jokaiselle, joka haluaa voida paremmin, syödä terveellisemmin, parantaa elämänlaatuaan sekä keskittyä omaan hyvinvointiinsa.

Henkilökohtaiseen ravintoanalyysiin perustuva valmennus ottaa jokaisen ihmisen yksilölliset tarpeet, mm. energiaravintoaineiden osalta huomioon. Haluat sitten laihtua, lisätä lihasmassaa, päästä eroon vatsavaivoista tai vain yleisesti syödä terveellisemmin ja voida paremmin, ravinnolla on ratkaiseva merkitys. Kun tuloksia alkaa tulla niin hyvä olo ja motivaatio kasvavat. Nälkä kasvaa syödessä, ruuasta saa ja pitää nauttia ja ehdottomia kieltoja emme harrasta.

Inspiroidu ravinnosta

Tuntuuko sinusta, että olet kokeillut useita dieettejä ilman minkäänlaista pysyvää tulosta? Tuntuuko, että olet tietoinen muutoksista mitä sinun tulisi toteuttaa, mutta et ole tarpeeksi motivoitunut pitämään niistä kiinni? Elämäntilanteesi on kiireinen, jonka vuoksi et ehdi itse keskittyä ravintoasioihin niin perusteellisesti kuin haluaisit.

Inspiroidu yhdessä henkilökohtaisen valmentajan kanssa!

Valmennus on juuri sinua varten jos:

 • Tiedät, että sinun tulisi tehdä muutoksia elämäntapoihisi / ruokavalioosi voidaksesi paremmin.
 • Haluat valmentajan auttamaan ja inspiroimaan sinua jokapäiväisissä valinnoissa.
 • Tarvitset neuvoa ja ohjausta ruokavaliosi suhteen.
 • Haluat vinkkejä uusista tuotteista ja elintarvikkeista sekä aterioista ja niiden terveysvaikutteista, jotka voit sisällyttää pysyvästi ruokavalioosi.

Uudistu ja nauti elämästä

Onko sinulla todettu jokin seuraavista:

 • Korkea verenpaine
 • Tyypin 2 diabetes
 • Suolisto-ongelmia, esim. ärtyneen suolen oireyhtymä, herkkä vatsa, vatsahaava tms.
 • Ruoka-aine yliherkkyyksiä
 • Matala-asteinen suolistotulehdus
 • Ylipainoa

Haluatko parantaa oloasi puhtaamman ja terveellisemmän ravinnon avulla? Ravintovalmennuksessa keskitytään elämäntapoihisi sekä ruokavalioosi ja käydään läpi tilanteesi ja keinot, joilla ruokavalion avulla on mahdollista helpottaa oloa, tehdä muutoksia ja parantaa elämänlaatua.

Valitse voima

Ravinnossa piilee valtava voima, jonka voit saada itsellesi ja hyödyntää etenkin jos tilanteesi on jokin seuraavista:

 • Tavoitteesi on muuttaa kehon koostumustasi ja/tai kasvattaa lihasmassaasi.
 • Olet aktiivinen liikkuja, mutta viime aikojen tulokset ovat olleet vähäisiä etkä oikein tiedä kuinka treenaajan tulisi syödä. Kaipaat konkreettisia neuvoja, ruokaohjeita ja ateriamalleja.
 • Olet ikääntynyt ja haluat varmistaa, että terveellisen ruokavalion avulla säilytät lihaksesi ja ehkäiset rappeumia ja mm. osteoporoosia.

Ravintovalmennus on ratkaisu! Päästä irti turhasta pohdiskelusta ja miettimisestä mikä ravinnon suhteen mahtaa olla oikein. Ammattitaitoisen valmentajan kanssa mietimme yhdessä tilanteesi, tavoitteet ja toimenpiteet tavoitteiden saavuttamiseksi. Älä jää yksin pohtimaan voisitko voida paremmin tai ravinnon avulla päästä parempiin tuloksiin – vastaus on kyllä! Ota yhteyttä!

Terveellistä ravintoa koko perheelle

Mitä valita kaupasta, jotta niin aikuisten kuin lastenkin ravinto olisi puhdasta ja terveyttä edistävää? Millä tavalla opettaa lapsille parhaat mahdolliset ruokailutottumukset? Tutkimusten mukaan lapsuudessa opittu ruokavalio kantaa pitkälti koko elämän. Jos olet epävarma siitä mitä kaupasta ostaa, jotta se tukisi lasten kehitystä ja hyvää oloa, koko perheen ravintovalmennus on loistava tapa saada sekä aikuisten että kasvavien lasten ja nuorten ruokatottumukset kuntoon yhdellä kertaa.

 

Etenemme pienin, hallittavin askelin suureen muutokseen!