ROHKEUTTA, UNELMIA JA VANHEMMUUTTA -retriitti

Jani_kansiMikä tekee sinut onnelliseksi? Mihin sinä haluaisit vanhemmuudessasi pyrkiä? Uskallatko toteuttaa itsesi näköistä vanhemmuutta?

Tärkeä osa vanhemmuutta on omasta hyvinvoinnista huolehtiminen. Miten sinä haluaisit tulla nähdyksi? Mikä tekee sinut onnelliseksi? Ja miten hyvän olon tunteen voisi säilyttää ihan jokainen päivä?

Jokaisella meistä on oikeus omaan tarinaan. Miten oppia luottamaan tuohon ainutlaatuiseen elämäntarinaan ilman pelkoa ja häpeää? Rohkaistua näkemään uusia mahdollisuuksia ja avaamaan uusia ovia. Osallistua elämään omana kokonaisena itsenään.

Tervetuloa Jani Toivolan vanhemmuuden retriittiin la 3.3.2018 klo 10-14. Paikkana Hyvinvointistudio LUPAUS, Helsingin kantakaupungissa. 

Päivä pohjautuu Janin helmikuussa julkaistavaan teokseen Kirja tytölleni (WSOY). Kirja on omakohtainen kertomus isän ja tyttären välisestä rakkaudesta ja lapsen ja vanhemman välisestä suhteesta. Kirja käsittelee vanhemmuutta yhden vuoden aikana. Vuoteen mahtui paljon arkisia päiviä, ei niin hyvin nukuttuja öitä, täydellisiä onnen hetkiä, uupumus ja siitä toipuminen.

Päivä koostuu kaksiosaisesta luennosta, joka johdattaa jokaista osallistujaa kohti omaa itseään, hyväksyntää ja omannäköistä vanhemmuutta sekä yhteisistä keskusteluista. Aloitamme päivän hyvää tekevällä aamiaisella (herkullisella ja hyvää tekevällä aamiaisella). Päivän päätteeksi on mahdollisuus tutustua Hyvinvoinstudio LUPAUKSEN toimintaan. Paikan päällä myydään Jani Toivolan kirjoja; Musta tulee isona valkoinen ja Kirja tytölleni.

Paikkoja on rajattu määrä joten varaa omasi pian!

Hinta: 59€ Ilmoittautumiset: TÄSTÄ!

“Vanhemmuus on ollut yksi oman elämäni mullistavimpia kokemuksia. Uskoisin, että moni vanhempi  voi yhtyä tähän ajatukseen. Samalla yhdeksi isoimmista kysymyksistä on noussut se, miten jatkuvan muutoksen keskellä voi pysyä järjissään ja säilyttää jonkinlaisen hallinnan tunteen. Miten tästä kaikesta voisi nauttia pelkän selviytymisen sijaan? Olemmeko tuomittuja jyrääviin ruuhkavuosiin vai voimmeko kirjoittaa toisenlaisen tarinan vanhemmuudesta? Miten umpikujien sijaan edessä olisikin enemmän mahdollisuuksia ja hyviä hetkiä? Oma kokemukseni on että kaikki alkaa uskalluksesta nähdä myös itseni. Kuka minä olen? Mikä tekee minut onnelliseksi? ”