Onko olosi nuutunut ja ajatus sumuinen? Onko vastustuskykysi huono eikä smoothie-kuurit houkuta?

Puhdistuskuuri_1

 

UUSITTU PUHDISTUSKUURI ALKAA TAAS 6.11.2017!

 

Kahden viikon Puhdistuskuuri vastaa tarpeisiisi saada lisää energiaa ja helpotusta arjen valintoihin ruokaviidakossa. Puhdistuskuuri ei ole kitudieetti vaan keskitymme syömään kehoa oikein tukevia ruokia kuitenkin pohtien syömistottumuksiamme. Pienellä hienosäädöllä puhdistuminen onnistuu lähes missä vaan. Ravintolassa syömistä ei tarvitse unohtaa kahden viikon aikana, pienellä hienosäädöllä puhdistuminen onnistuu lähes missä vaan! Perheen pienimmät on otettu ateriasuunnittelussa huomioon ja saat helposti resepteistä ruokaisampia, kun taas itse kenties haluat boostata aineenvaihduntaasi täsmätuotteilla.

Kurssilla käydään monipuolisesti läpi eri teemoja, muun muassa maksan puhdistuminen ja sen toiminnan tukeminen. Vatsan toiminta liittyy olennaisesti hyvinvointiimme ja terveelliset ruoan valmistusmenetelmät ovat peruspilareita arjen jaksamisessa. Kurssin tavoite on antaa eväitä tulevaisuuteenkin jotta arkesi valinnat olisivat mahdollisimman puhtaita ja terveyttä edistäviä. Tältä kurssilta saat energiaa ja se on suunniteltu helpottamaan arkeasi!

Kun annamme elimistölle hetken aikaa hengähtää niin että ruoansulatus ja vatsa saa lepoa mahdollisimman hyvin sulavan ruoan muodossa, on keholla enemmän resursseja alkaa puhdistaa itseään sisältäpäin. Kurssilla opit valitsemaan kehoa ja mieltä helliviä ruokia, niin että tuet kehon itseparanemisprosesseja.

Puhdistuskuuri antaa sinulle niin henkisesti kuin fyysisestikin energiaa. Kun eliminoimme myrkkyjä kehosta ja annamme sille sekä suolistobakteereille paljon tarvittavia ravinteita, usein ruokahimot vähentyvät automaattisesti.

 

Kurssin ravintovalmentaja diplomiravintoneuvoja Solja Kemppi on perehtynyt detoxiin laaja-alaisesti opintojensa ja eri puolilta maailmaa saadun kokemuksen puolesta.

Solja Kemppi on terveysopisto Saluksesta valmistunut terveellisten elämäntapojen lähettiläs. Hän on omassa elämässään saanut avun muun muassa hormonaalisiin epätasapainotiloihin terveellisestä ravinnosta sekä hoitanut lapsen allergioita tasapainottavan ruokavalion avulla. Soljan intohimo on herkullisten ja hyvää tekevien reseptien ideointi ja kurssilla tullaankin näkemään paljon eri vaihtoehtoja sopivista puhdistavista, mutta yksinkertaisista ruoista. Solja uskoo vahvasti kehon ja mielen yhteyteen ja hän onkin nähnyt asiakastyössään kuinka kehon voidessa hyvin kirkastuu monesti mielikin.

 

Puhdistuskuuri_3

”Olen kokenut jatkuvan puhdistumisen omassa elämässäni niin merkitykselliseksi, että käyn säännöllisesti erilaisilla puhdistuskuureilla eri puolilla maailmaa tai toteutan kuurin kotona. Olen oppinut vuosien mittaan tunnistamaan kehoni viestejä milloin puhdistuskuuri olisi paikallaan ja näitä tilanteita on muun muassa epäpuhdas iho, mielialan vaihtelut ja sokerinhimo. Vaikka teemmekin tämän kahden viikon kuurin on sen pohjimmaisena ajatuksena antaa eväitä kokonaisvaltaisesti puhtaammista arjen valinnoista.”

 

Kolme haastetta, joihin osallistuja saa avun kurssilta:

1. Kuinka valita puhtaasti arjessa ja ravintolassa
2. Jumiutuneelle aineenvaihdunnalle kyytiä
3. Vastustustuskyky vahvaksi 

 

Kurssilla opit:

1. Käytännön vinkkejä puhtaaseen elämäntyyliin
2. Kuuntelemaan kehoasi, jotta tiedät jatkossa milloin on puhdistustarve
3. Paljon reseptejä ja terveellisiä ruoanlaittotapoja

 

Kurssin jälkeen:

1. Olosi on kevyempi ja itsevarmempi
2. Olet energisempi ja ajatus on selkeämpi
3. Ihosi on raikkaampi ja heleämpi

 

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

 

Laihdunko kurssilla?
Kurssilla syömme kevennetysti kuitenkin ilman että nälkää tarvitsee nähdä. Kun keho alkaa puhdistua ja kuonat lähtevät liikkeelle on positiivisena sivutuotteena monesti muutaman kilon tippuminen.

Sairastan perussairautta, voinko osallistua kurssille?
Suosittelen konsultoimaan hoitavaa lääkäriäsi ennen kurssille osallistumista. Lääkkeiden toksiinien kehosta liikkeelle lähtiessä on hyvä tehdä puhdistuskuuri lääkärin valvonnan alaisena.

Olen allerginen tai noudatan erikoisruokavaliota, voinko osallistua kurssille?

Kyllä voit. Kurssilla ei ole mitään ”pakkoruokia” eli jos olet allerginen tai jos jokin ruoka ei sinua miellytä voit vaihtaa sen helposti toiseen. Löydämme varmasti yhdessä juuri sinulle sopivat vaihtoehdot! Kerrothan erityisruokavaliosta ilmoittautumisesi yhteydessä, kiitos!

Olen raskaana tai imetän, voinko osallistua kurssille?
En suosittele kurssia raskaana oleville ja/tai imettäville. Näissä tilanteissa kehon toksiineja ei ole mielekästä keventää, sillä ne kulkeutuvat helposti sikiöön tai lapseen. Sen sijaan jos suunnittelet raskautta kurssi on enemmän kuin sopiva sinulle tukemaan optimaalista hedelmällisyyttä ja hormonitoimintaa.

 

UUSITTU Puhdistuskuuri alkaa maanantaina 6.11.2017! Kurssin hinta on 39€

 

Kyllä, haluan mukaan Puhdistuskuurille ja maksan kurssin verkkopankissa


Kyllä, haluan mukaan Puhdistuskuurille ja maksan kurssin luottokortillani

 

Puhdistuskuuri_2