Starttipaketti

LUPAUS starttipaketti on suunnattu sinulle, joka haluat ylös sohvalta, mutta et tiedä mistä aloittaa. Arjen kiireet ovat vieneet mennessään, mutta nyt haluaisit arkeesi parempaa kuntoa ja jaksamista. Parempaa oloa, enemmän voimaa tai kiinteytymistä. Kaipaat monipuolista ja helppoa treenaamista. 

Jos tunnistat itsesi jostain näistä seuraavista kohdista, me voimme auttaa sinua:

  • et oikein meinaa löytää aikaa treenaamiselle
  • sinulla on haasteita laittaa oma hyvinvointisi etusijalle
  • sinulla on pitkä treenitauko takana ja et tiedä mistä aloittaa
  • sinulla on huonoja kokemuksia liikunnasta
  • itsetuntosi on rapissut monien pieleen menneiden ”uuden elämän” aloituksien jälkeen
  • salille meno tuntuu epämiellyttävälle

Todella monta aloittelijaa pelottaa aloittaa, koska ”hävettää” mennä salille. Eihän kukaan halua nolata itseään. Lupauksella saat olla rauhassa, sillä sinulla ja valmentajallasi on käytössä yksityinen studio. Meillä on ihan ok myös mokata! Liikunta ei ole niin vakavaa, joten treeneissä saa raikaa myös nauru. Liikutaan ilon kautta. Jokaisella meistä on eri lähtökohdat, elämäntilanne sekä motivaatio liikkumiseen ja valmentajan tehtävä on löytää avaimet parempaan kuntoon juuri sinulle.

 

Haluammekin tehdä nyt ensimmäisestä askeleestasi mahdollisimman helppoa ja kutsua sinut maksuttomaan 30 min. starttikonsultaatioon studiollemme. Tämän puolen tunnin aikana LUPAUS -valmentajamme kartoittaa lähtötilanteesi ja saat käytönnön vinkkejä, kuinka lähteä kohentamaan hyvinvointia pienin askelin. Saat myös kuulla tarkemmin erilaisista valmennusvaihtoehdoista studiollamme.

JÄTÄ YHTEYSTIETOSI TÄSTÄ, NIIN VALMENTAJAMME ON SINUUN YHTEYDESSÄ

Starttipaketti:

Helppo ja nopea aloitus henkilökohtaisesti suunnitellun treenin ja yksilöllisen valmennuksen maailmaan. Starttipaketti sisältää:

  • tavoitteiden henkilökohtaisen kartoituksen
  • liikkuvuus- ja kuntotestauksen
  • sinulle henkilökohtaisesti suunnitellun treeniohjelman
  • kolme tapaamista LUPAUS -valmentajan kanssa rauhallisella LUPAUS- studiolla

Tavoitteiden kartoitus ja kuntotestaus toteutetaan yhden Startti-tapaamisen aikana, joka on kestoltaan n. yksi tunti. Yksilöllisen, juuri sinun tavoitteesi huomioivan treeniohjelman saat tapaamisen jälkeen. Ensimmäisessä Startti-tapaamisessa sovitaan seuraavien kahden treenitapaamisen (á 1h) ajankohdat.

Treenitapaamisissa käydään liikkeet ja tekniikat läpi parhaiden mahdollisten tulosten saamiseksi ja itsenäisen harjoittelun onnistumisen varmistamiseksi. Valmennus toteutetaan yhden kuukauden sisällä.

Hinta 370 
OSTA PAKETTI TÄSTÄ

Valmentajamme Noora Kenttämaa:

noorazen”Minä autan sinua niin, että opetan alkuun perusjutut, ilman hifistelyjä. Annan vinkit, kuinka treenata, vaikka aikaa olisi vähän. Opetan kuinka treenata kotona. Kehonpainolla ja pienvälineillä on mahdollisuus saada kunto kohenemaan –> salikorttia ei tarvitse! Annan keinot kuinka ujuttaa liikuntaa sinne omaan arkeen. Painotan sitä, että joskus vähemmän on enemmän. Hyvään kuntoon pääseminen ei vaadi tunnin hikitreeniä seitsemänä päivänä viikossa. Annan valmennukseeni tuleville onnistumisen tunteita ja autan heitä saavuttamaan liikunnallisia tavoitteita. Oli se sitten kyykkytekniikan hiominen täydelliseksi tai punnerruksien tekeminen. 
Jätä siis yhteystietosi, niin kutsun sinut käymään LUPAUS- studiolla ja keskustelemaan kanssani. Tämä käynti on sinulle täysin maksuton. Tärkeää vain on, että rohkaistut tekemään sen ensimmäisen askeleen ja jättämään yhteystietosi <3

HALUAN MAKSUTTOMAN STARTTI- KONSULTAATION