Synnytysvalmennus

Jokainen nainen, raskaus ja synnytys ovat yksilöllisiä, ja tästä syystä haluamme tarjota asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa, tilanteeseensa, jaksamiseensa sekä tavoitteisiinsa räätälöityä valmennusta.

synnytysvalmennusSynnytysvalmennus-paketti

  1. Synnytysvalmennus 2h (synnytyksen kulku, kivunlievitysmenetelmät, tukihenkilön rooli synnytyksessä, ensihetket vastasyntyneen kanssa, ensipäivät sairaalassa)
  2. Henkilökohtainen synnytyssuunnitelma 1h
  3. Fyysinen toipuminen synnytyksestä ja liikunnan aloittaminen synnytyksen jälkeen 1h (Tätä suositellaan noin 6-8 vko synnytyksestä)
  4. Synnytyskeskustelu 1h (synnytyksen läpikäynti)

Hinta: 490 eur /paketti

Voit ostaa palveluita myös yksittäisinä tunteina tai koostaa niistä itsellesi sopivan paketin. Erittely alla:

Synnytysvalmennus 2h  + henkilökohtainen synnytyssuunnitelma 1h 

Synnytyksen kulku, kivunlievitysmenetelmät, tukihenkilön rooli synnytyksessä, ensihetket vastasyntyneen kanssa, ensipäivät sairaalassa , Milla Repo

Hinta: 350 eur 

Liikunnan aloittaminen synnytyksen jälkeen -konsultaatio 1h

Tätä suositellaan noin 6-8 vko synnytyksestä , Sanna Tiusanen

Hinta: 120 eur / h

Kätilön vastaanotto

keskustele kätilön kanssa sinua askaruttavista synnytykseen liittyvistä asioista (synnytyksen läpikäynti, synnytyspelko, tukea imetykseen tms). , Milla Repo

Hinta: 120 eur / h

Valmentajat:

IMG_8540Synnytysvalmentajamme Milla Repo on valmistunut 2008 kätilöksi ja työskentelee synnytysosastolla Naistenklinikalla. Milla on pitänyt uransa aikana paljon valmennuksia ja pitänyt synnytyskeskusteluja. Naistenklinikan lisäksi Milla on työskennellyt Haikaranpesässä Kätilöopistolla. Millalla on lisäksi WHO:n imetysohjaajakoulutus.

Valmennuksissa myös tukihenkilö saa eväitä synnyttäjän tukemiseen.

Synnytyksen jälkeinen keskustelu antaa sinulle mahdollisuuden käydä synnytys läpi turvallisessa ilmapiirissä ja saada vastauksia sinua mahdollisesti mietityttämään jääneisiin kysymyksiin.

“Tavoitteenani on valmennusten kautta antaa työvälineitä ja tietoa eväiksi elämäsi mullistavaan tapahtumaan. Valmennuksessa ja synnytyssuunnitelmaa tehdessä on mahdollista lievittää synnytyseen liittyviä pelkoja. Synnytystä ei voi käsikirjoittaa, mutta asianmukainen tieto tulevasta auttaa sinua luottamaan itseesi synnyttäjänä.”

 

sannaSanna Tiusanen / Äitiysvalmennukset

Kätilö (AMK) ja personal trainer, jonka omiin harrastuksiin kuuluu kuntosali, jooga ja kehonpainoharjoittelu.

Liikunta-ala imaisi otteeseensa ja haluan yhdistää kätilön sekä personal trainerin osaamiseni. Halu auttaa raskaana olevia sekä synnyttäneitä naisia liikkumaan turvallisesti, oman kehon ehdoilla on lähellä sydäntä. Tavoitteena valmennettavien kanssa liikunnan tuominen osaksi arkea, helpottamaan osaltaan jokapäiväisistä haasteista selviämisestä.

Ohjaajana haluan saada valmennettavan innostumaan oman kehon hallinnasta ja ymmärtämään mihin kaikkeen sen avulla pystyy. Liikkumisen tulee olla hauskaa ja energiaa tuovaa. Vahvuuteni ovat positiivisuus ja valmennettavan motivointi.

Sannan puhelinnumero: 050-402 9980

sanna@hyvinvointistudiolupaus.fi

 

Vauva on myös tervetullut mukaan äitiysvalmennukseen. LUPAUS-studio on rauhallinen, yksityinen tila, joka on varattu vain asiakkaan omaan käyttöön valmennuksen ajan.

Kysy lisää valmennuksista: info@hyvinvointistudiolupaus.fi