Mitä asiakkaamme sanovat meistä

“Aloitin Personal Training -valmennuksen tavoitteenani parempi yleiskunto ja lihaskunto, ryhdin parantaminen sekä muutaman kilon painon pudottaminen. Kaikki tavoitteet saavutettiin ja puolessa vuodessa aiemmin satunnaisesta liikunnasta on tullut tapa, joka on sulautunut normielämään yllättävän helposti. Liikkumiseen on tullut huimasti osaamista, tietoa, taitoa ja tahtoa lisää.

Kasvatimme puolen vuoden aikana yli 60% ylävartalon ja keskikropan lihaskuntoa, jotka ovat nyt erinomaisella tasolla. Olen tuloksiin enemmän kuin tyytyväinen! Alavartalon lihakset ovat vahvistuneet yli 40%, huipputulos sekin! Vyötäröltä lähti 9cm ja painoa nelisen kiloa “ihan itsestään”.

Jokainen treeni LUPAUS-studiolla haastoi ja opetti uutta sekä toi superisti energiaa ja motivaatiota.  Suosittelen lämpimästi!”

– Henkka 32v, markkinointijohtaja

 

“Jee, suurkiitos vielä näistäkin ohjeista ja keppiliikkeistä. Sain valmennuksesta uskomattomasti tietoa ja apua kuntoutumiseen. Monelle olen kehuskellut, että valmennukseen tulo oli melkein kuin uskoon olisi tullut (en siis ole uskonnollinen ihminen missään suhteessa 🙂 ) – niin paljon uusia vinkkejä ja kikkoja sain Saralta että näillä pärjää pitkälle. Nyt jo huomaa huikean avun kaikessa muussa liikunnassa!

Kiitos vielä napakasta ohjaustyylistä ja loistavista vertauskuvista. Oot huikea tyyppi ja sun osaaminen on ihan huippuluokkaa!”

– Äitiysvalmennukseen osallistunut

 

“Aloitin Personal Training- ja ravintovalmennuksen saadakseni säännöllisen liikunnan osaksi arkea, kiinteytyäkseni ja saavuttaakseni hyvän, terveen ja kevyen olon.

Jo ensimmäisten kuukausien aikana kiinteytyminen oli huomattavaa ja lihakset alkoivat näkyä ja tuntua eri tavalla kuin aikaisemmin. Reilu puoli vuotta aloituksesta teimme kuntotestit ja mittasimme ylä- ja alavartalon lihaskunnossa yli 60% kasvun! Keskivartalon lihaskunto oli kasvanut jopa hieman enemmän, 65%! Olen todella tyytyväinen tuloksiin ja oloni on mahtava! Voin paremmin kuin koskaan ennen ja liikunta ja terveellinen ravinto ovat tulleet elämääni jäädäkseen.

Yhteistreenit ovat olleet huippuja, ylitän itseni jatkuvasti ja tunnen, kuinka kehityn. Terveelliset elämäntavat ovat edenneet myös muille perheenjäsenille ja voimme kaikki mainiosti. En enää tingi itsestäni huolehtimisesta! Sama rahamäärä menee helposti ulkona syömiseen, vaatteisiin tms ja itseeni sijoittaen voin paljon paremmin. Harmittaa ainoastaan, että aloitin vasta nyt.”

– Eija 40v, markkinointipäällikkö

 

“Yhdeksän kuukautta kestäneen valmennuksen aikana koko elämäni muuttui!

Tavoitteeni valmennuksen alussa oli kiinteytyä ja pudottaa painoa, saada lisää energiaa ja ylipäätään edistää terveyttä hyvillä elämäntavoilla. Ennen valmennusta tunsin oloni ahdistuneeksi ja huonoksi omassa kropassani. Peittelin vartaloani isoilla vaatteilla. Olin motivoitunut tekemään muutoksen ja halusin myös olla esimerkki lapselleni ja opettaa hänelle terveelliset elämäntavat.

Valmennuksen aikana laihduin, mutta sain lisäksi vielä jotain paljon tärkeämpää. Opin hyväksymään itseni, vartaloni ja itsetuntoni kasvoi huimasti. Asiat sujuvat ja terveellinen syöminen on ihanaa! Personal Training toi liikunnan osaksi elämääni ja opin liikkumaan kehoani kuunnellen. Löysimme yhdessä minulle sopivat tavat liikkua.

Laitan itse paljon ruokaa ja käytän monipuolisesti suomalaisia kasviksia ja vihanneksia, syömme lapseni kanssa samoja ruokia ja myös hän osallistuu ruoanlaittoon. Aikaisemmin jännitin juhlia ja vastoinkäymisiä, vastoinkäymisen jälkeen oli helppo antaa periksi. Nyt suhtautumiseni on muuttunut täysin, sillä tiedän syöväni terveellisesti ja että kokonaisuus ratkaisee. Opin ravintovalmennuksen aikana, että mikään ei ole kiellettyä ja syöminen saa olla nautinto. Olin aikaisemmin ollut useammallakin eri dieetillä, mutta nyt opettelimme uudet, koko loppuelämän mittaiset, hyvät elämäntavat. Tietämykseni ruoasta ja syömisestä on kasvanut valtavasti ja viimeisellä valmennuskerralla valmentaja totesikin minun valmentavan jo mahtavasti itse itseäni – se tuntui todella hyvältä. Olen erittäin kiitollinen valmennuksesta!”

– Susanna 34v, projektiassistentti

 

“Riinan kanssa kokenutkin liikkuja saa treeniinsä uusia ulottuvuuksia ja virikkeitä. Vuosikausien liikunnallinen ja aktiivinen elämäntapa sekä kokemukset urheilijoiden valmentamisesta saivat itseni uskomaan, että tiedän treenaamisesta jo kaiken. Treenasin kohtalaisen paljon ja monipuolisesti, mutta silti kaipasin jotain uutta ärsykettä kehittyäkseni ja erityisesti säilyttääkseni hyvän toimintakyvyn jatkossakin. Riina pisti minut miettimään omia tavoitteitani ja niiden oivaltaminen johti siihen, että hän pystyi suunnittelemaan juuri tavoitteitani, rajoitteitani ja toiveitani kunnioittavan treeniohjelman. Monet liikkeet olivat minulle jo ennestään tuttuja, mutta erityisesti niiden rytmittämisestä, määristä ja tehoista opin nopeasti paljon uutta. Samalla tutustuin ensimmäistä kertaa Technogymin Kinesikseen, jonka avulla tuli ihan uutta virtaa monien eri lihasryhmien treenaamiseen. Siinä on laite, jonka hyödyntämisessä on vain mielikuvitus rajana!

Riinan ohjauksessa tarvittavat muutokset liikeratoihin tehdään heti saman tien treenin aikana ja se auttaa myös itseä tunnistamaan ja seuraamaan liikkeiden oikeaoppisuutta silloinkin, kun treenaa itsekseen. Riina pitää olemuksellaan yllä positiivista virettä ja muistuttaa kuuntelemaan herkällä korvalla omaa kehoa; en muista koskaan lähteneeni treeneistä huonotuulisena, fyysisesti väsyneenä kyllä, mutta mieleltäni entistä virkeämpänä.

Ruokapäiväkirjan pitäminen auttoi puolestaan tunnistamaan puutteet erityisesti ruokailurytmissä. Riinalta saamieni ohjeiden avulla opin lisäämään päiviini säännölliset välipalat ja treeniä tukevat ruoat, sekä ennen treeniä että sen jälkeen. Riinan ohjauksessa ja ohjeilla treeni tuotti nopeasti konkreettisia ja toivottuja tuloksia, jotka tunsin ja näin. Tärkeä osa treeniä Riinan kanssa onkin ollut jatkuvasti oppia uutta ihmiskehosta, miten kokonaisvaltainen paketti henkistä ja fyysistä hyvinvointia ihminen onkaan!  Riinan kanssa koko paketin kehittäminen on ollut paitsi hauskaa myös tehokasta!”

– Tiina 35v, controller

 

Ravintovalmennus muutti omia ruokailutottumuksiani pysyvästi. Opin kuinka jaksottaa päivän aikana ruokailut, mitä ne pitävät sisällään ja silloin kun on valinnan paikka niin valitsen jatkossa mitä todennäköisimmin aina terveellisemmän vaihtoehdon. Hyvä olo seuraa hyvästä ja sopivasta määrästä ruokaa.

Valmentajana Riina on rauhallinen ja osaa kuunnella. Hän ymmärsi elämäntilanteeni ja sen vaatimat haasteet ja osasi antaa sopivat vaihtoehdot ja tuoda muutokset sopivina ”annoksina”, jolloin muutettavat asiat pysyvät mielessä eivätkä ole liian monimuotoisia toteutettaviksi. Todella hyvä kokemus!”

Sain erinomaiset eväät oman terveyteni ja jaksamisen suhteen tulevaisuudessa!

– Markus 36v, osastopäällikkö

 

Kesken työpäivän tehtävällä treenillä oli suuri vaikutus loppupäivän energiatasoon. Päivän lisäksi sillä oli positiivinen vaikutus myös koko loppuviikkoon. Jos viikko alkaa hyvällä mielellä, se todennäköisesti jatkuukin niin. Treeniohjelmasta on ollut apua omaan lajiini, kiipeilyyn ja tänä keväänä kehitys on ollut voimakasta. Ohjelma on kasvattanut myös aerobista kuntoa ja ennen olemattomasta lenkkeilystä on tullut tapa.”

”Minulle suurin oivallus valmennuksen aikana oli se, että väsymyksestä huolimatta voi lähteä liikkumaan ja palkintona on aina hyvä olo.”

“Aerobinen kuntoni parani huomattavasti ja innostuin aloittamaan juoksemisen taas kymmenien vuosien jälkeen. Lisäksi kaikki treenitekniikat paranivat ja ymmärsin missä liikkeiden oikeasti pitää tuntua. Lähtisin mukaan heti uudestaan!”

– Aino, Arto & Tommi, Vincit Helsinki Oy, pienryhmä Personal Training

Lue lisää Vincitin treeneistä ja katso video

 

Vietimme virkistyspäivää LUPAUS-studiolla Riinan johdolla ja saimme vinkkejä oman hyvinvoinnin, energian ja suorituskyvyn parantamiseen arjessa. Saimme mahtavasti uutta asiaa kotiin ja toimistolle vietäväksi ja lisäksi kuulimme taustoja ja perusteluita miksi asioita kannattaa tehdä tietyllä tavalla. Tämä lisää motivaatiota esim. istumisen tauottamiseen ja syömiseen liittyvien valintojen tekemiseen todella paljon. Riina esitti asiat luontevasti, uskottavasti ja mieleenpainuvalla tavalla ja sai meidät itse oivaltamaan asioita oman arkemme parantamiseksi. Kaikin puolin ihana, toimiva kokonaisuus!”

– Helsingin tanssiopiston toimistohenkilökunta