Toimiva keskivartalo ja liikkumisen flow

LUPAUS -studiolla päästään toukokuun lopussa inspiroivan ammattiurheilija -ja valmentajan Hanna-Maria Seppälän oppiin! Upea Hanna-Maria tulee vetämään kaksi erilaisella teemalla olevaa lyhytkurssia uusitulle LUPAUS -studiolle. Lue siis lisää ja tule mukaan!

 

Toimiva keskivartalo:

Pienryhmässä keskitytään keskikehon vahvistamiseen mm. pilateksen, fysioterapiasta poimittujen harjoitteiden ja toiminnallisen harjoittelun avulla. Tältä kurssilta saat mausteita omaan keskivartalotreeniisi ja juuri uudet ärsykkeet ovat niitä, joita kehomme usein kaipaa kehittyäkseen ja noustakseen seuraavalle tasolle. Keskivartaloa vahvistamalla päästään usein myös eroon erilaisista niska-, hartia- ja selkävaivoista.

tiistai 23.5 klo 9.30-10.30

perjantai 26.5 klo 9.30-10.30

tiistai 30.5 klo 9.30-10.30

perjantai 2.6 klo 9.30-10.30

Hinta 149e / 4 kertaa

 

Liikkumisen flow:

Haluaisitko liikkua sulavasti, helposti ja vaivattomasti? Liikkumisen flow opettaa sinulle tapoja hallita kehoasi, lihasten yhteistoimintaa, nauttia liikkeistä ja viedä oma treeni uudelle tasolle. Liikkumisen flow pohjautuu toiminnalliseen harjoitteluun, joka haastaa jokaisen fyysisen harjoittelun osa-alueen. Kurssilla opit liikkeitä, joita voit myöhemmin hyödyntää omissa treeneissäsi. Toiminnalliseen harjoitteluun et tarvitse salilaitteita, harjoitukset tehdään oman kehon painoilla ja pienillä välineillä (pallot, kepit, kuminauhat), joten ne on helposti otettavissa mukaan myös esim. kesämökille tai mihin tahansa.

tiistai 23.5 klo 11-12

perjantai 26.5 klo 11-12

tiistai 30.5 klo 11-12

perjantai 2.6 klo 11-12

Hinta 149e / 4 kertaa

 

Hanna-Maria Seppälän ohjaamiin pienryhmiin otetaan max 12 henkilöä, joten myös jokaisen henkilökohtaisille tavoitteille jää hyvin tilaa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten toimi pian!

Ilmoittautuminen:

info@hyvinvointistudiolupaus.fi (HUOM: ilmoittautuminen 19.5 mennessä!)

ilmoita samalla kumpaan kurssiin osallistut!

hannamariaseppala