Treeni synnytyksen jälkeen

Neljän kerran kurssi synnyttäneille naisille!

hanna3
Hei äiti! Tuntuuko, että raskauden ja synnytyksen jälkeen keho ei ihan ole palautunut ja/tai kärsit sitkeästä pömppömahasta?

Ota kroppasi haltuun, kuntouta vatsalihaksesi ja näin saatat päästä eroon myös erkaantuneiden vatsalihasten aiheuttamista kiusallisista niska-, selkä- ja hartiavaivoista, virtsanpidätysongelmista ja mm. puremalihasten kireydestä.

Sisältö ja ajankohdat:

– TORSTAI 24.5. klo.18.15-19.45 Raskauden aiheuttamat muutokset kehossa, niiden syyt ja tunnistaminen sekä suorien vatsalihasten erkauman ja kehon liikeratojen tarkistaminen helpoilla lihaskuntotesteillä ja yksinkertaisten korjaavien harjoitteiden aloittaminen.

– TORSTAI 31.5. klo.18.15-19.45 Tasapainon ja rankaa tukevien lihasten toiminta, lihaskunto-ja liikkuvuusharjoitteita.

– KESKIVIIKKO 6.6. klo.18.15-19.45 Lantionpohja- ja vatsalihasharjoitteita, toiminnallisia harjoitteita koko keholle.

– TORSTAI 14.6. klo.18.15-19.45 Yllä mainittujen ja aiemmin opittujen asioiden yhdistäminen viikottaiseksi harjoitusohjelmaksi, jonka voi toteuttaa välineittä kotioloissa, eli voit jatkaa harjoittelua kurssin jälkeen itsenäisesti.

Valmentajana toimii Hyvinvointistudio Lupauksen raskaus- ja äitiysliikuntaan perehtynyt personal trainer Sara Nevalainen, jolla on lähes 20 vuoden kokemus valmentamisesta.
Kurssin hinta 295 €/hlö.

Lisätiedot & ilmoittautumiset kurssille: sara@hyvinvointistudiolupaus.fi

Minimi osallistujamäärä on 8 henkilöä, max 15.

Blogistamme voit lukaista mistä tunnistat vatsalihasten erkaantuman: http://hyvinvointistudiolupaus.fi/2016/09/07/viisi-vinkkia-mista-tunnistat-vatsalihasten-erkaantuman/

Ja yhden erkaantumansa kuntouttaneen asiakkaan, Marjon, tarina: http://hyvinvointistudiolupaus.fi/2018/01/05/erkaantuneet-vatsalihakset-ja-treeni-kirurgin-veitsen-sijaan-jumppaa/

Lämpimästi tervetuloa!

PS. Tämä on erinomainen äitienpäivälahjaidea itselle tai vaikka vinkkinä puolisolle. Äidin hyvinvoinnista hyötyy koko perhe. ♥