Valmentajat

Kaikki valmentajat ovat alan kokeneita huippuammattilaisia. He elävät kuten opettavat ja kehittävät itseään jatkuvasti eteenpäin kohti intohimoaan, eli kokonaisvaltaisesti tervettä ja onnellista elämää.

 

Riina Laaksonen / Verkkovalmennukset & yritysvalmennnukset

riina2016Riina on koulutukseltaan ekonomi, Personal Trainer,  Ravintovalmentaja ja Life Coach. Riinalla aloitti ryhmäliikunnanohjaajana vuonna 2000 ja on sen jälkeen ohjannut monipuolisesti erilaisia tunteja lihaskunnosta spinningiin, joogaan ja kehonhuoltoon. Lisäksi hän on valmentanut pienryhmiä, tehnyt yritysvalmennuksia ja toiminut liikunta-alan kouluttajana.

Energisyys, inspiroivuus ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin korostaminen ovat Riinan vahvuudet valmentajana. Hyvinvointistudio LUPAUS syntyi Riinan intohimosta voida hyvin ja tehdä hyvää. Riinan omat lajit ovat surffaus ja lumilautailu.

Riinan puhelinnumero: 040-180 1535

riina@hyvinvointistudiolupaus.fi

Riinan kirjoittamat blogipostaukset löydät täältä

 

 

Sara Nevalainen / Äitiysvalmennukset, tuki-ja liikuntaelimistön ongelmat & painonhallinta

Saralla on parinkymmenen vuoden kokemus liikunta-alasta niin kuntosalimaailmasta, ryhmäliikunnanohjauksesta, sara2016yritysvalmennuksista kuin erityisryhmien ohjauksestakin, ja  poikkeuksellisen laaja tietotaito ihmisen fysiologiasta.

Monipuolinen koulutus yhdistettynä myös omakohtaiseen kokemukseen painonpudotuksesta ja moninaisten vammojen kuntoutuksesta mahdollistaa hyvin haastavan, kuten jollain tavoin trauman kokeneiden henkilöiden valmennuksen turvallisesti mutta myös tehokkaasti, asiakkaan ehdoilla.

Erityisosaamisena voidaan mainita varsinkin raskaana olevien ja synnynttäneiden naisten, erilaisista tuki-ja liikuntaelimistön ongelmista kärsivien sekä seniori-ikäisten liikunta ja kuntoutus.

“Uskon hyvin vahvasti siihen, että ihminen voi kuntouttaa itseään erittäin haasteellisistakin vaurioista, ja estää sellaisia tapahtumasta, oli sitten kysymys loukkaantumisesta, vaikeasta raskaudesta tai vuosienkin kamppailusta ylipainoa vastaan. Tavoitteenani on antaa asiakkailleni perusteltua tietoa ja sitä kautta uskoa ja kokonaisvaltaista varmuutta jonka avulla jokainen löytää itselleen täydellisesti sopivia ja turvallisia tapoja liikkua ja toimia paremmin niin arjessa kuin harrastusten parissa.”

Saran puhelinnumero: 040-526 3053

sara@hyvinvointistudiolupaus.fi

Saran kirjoittamat blogipostaukset löydät täältä

 

 

 

sannaSanna Tiusanen / Äitiysvalmennukset

Kätilö (AMK) ja personal trainer, jonka omiin harrastuksiin kuuluu kuntosali, jooga ja kehonpainoharjoittelu.

Liikunta-ala imaisi otteeseensa ja haluan yhdistää kätilön sekä personal trainerin osaamiseni. Halu auttaa raskaana olevia sekä synnyttäneitä naisia liikkumaan turvallisesti, oman kehon ehdoilla on lähellä sydäntä. Tavoitteena valmennettavien kanssa liikunnan tuominen osaksi arkea, helpottamaan osaltaan jokapäiväisistä haasteista selviämisestä.

Ohjaajana haluan saada valmennettavan innostumaan oman kehon hallinnasta ja ymmärtämään mihin kaikkeen sen avulla pystyy. Liikkumisen tulee olla hauskaa ja energiaa tuovaa. Vahvuuteni ovat positiivisuus ja valmennettavan motivointi.

Sannan puhelinnumero: 050-402 9980

sanna@hyvinvointistudiolupaus.fi

 

 

Anne Riihonen  / yritysvalmennukset & kuntoilijat

Anne1494

Iloinen  Anne on koulutukseltaan fysioterapeutti (AMK) ja urheiluhieroja, personal trainer, ravintovalmentaja ja NLPT. Ryhmäliikunnan ohjaukset Anne aloitti jo yli 20 vuotta sitten ja ihmisten hyvinvointi ja liikuttaminen on kulkenut läpi elämän, varsinkin oman kilpaurheilun jäädessä taka-alalle.

Olet sitten vasta-aloittelija tai aktiivisemmin liikkunut, Anne osaa ottaa monipuolisesti huomioon valmennuksissa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja jaksamisen, liikuntaa ja ravintopuolta unohtamatta. Erityisenä kiinnostuksen ja valmennuksen kohteena Anne kokee työlämän ja arjen yhteensovittamisen sekä työssä jaksamisen. Työfysioterapian opintojen alkutaipaleen myötä monipuolisuutta ja näkemystä saadaan lisättyä niin työergonomiaan ja työhyvinvointiin. Kuntouttava ja fysioteraoeuttinen ote näkyy myös valmennuksissa. Asiakkaita Annella on ollut vauvasta vaariin.

Jatkuva oman osaamisen kehittäminen ja kouluttautuminen on Annelle tärkeää ja siksi monipuolisuutta niin liikunnan kuin valmennuksen saloista löytyy. Kahvakuulat pysyvät käsissä, keppi kiertyy ja apinointi TRX-remmien avulla niin salilla kuin puistoissa mahdollista.

Annen puhelinnumero: 041-5335309

anne@hyvinvointistudiolupaus.fi

 

Katri Djerf 

katriFysioterapeutti (AMK), personar trainer ja ryhmäliikuntaohjaaja, jonka omiin liikuntaharrastuksiin kuuluvat esimerkiksi juoksu, toiminnallinen harjoittelu sekä jooga.

Liikunta-alassa inspiroi sen laajuus sekä se, että aina voi oppia uutta. Katrin vahvuuksia ovat ymmärrys anatomiasta ja fysiologiasta, tuki- ja liikuntaelimistön haasteet, keskivartalon hallinta ja sen tärkeys sekä toiminnallinen harjoittelu.

Ohjaajana Katri on innostava ja haluaa saada valmennettavansa oppimaan uusia asioita, innostumaan niistä, sekä ennen kaikkea ymmärtämään, miksi mitäkin tehdään. Katrin mielestä liikunnan tulee olla hauskaa ja motivoivaa.

Katrin puhelinnumero: 040-757 3267

Katrin kirjoittamat blogipostaukset löydät täältä

 

Sivun alkuun