Valmentajat

Kaikki valmentajat ovat alan kokeneita huippuammattilaisia. He elävät kuten opettavat ja kehittävät itseään jatkuvasti eteenpäin kohti intohimoaan, eli kokonaisvaltaisesti tervettä ja onnellista elämää.

 

Riina Laaksonen

riina2016Riina on koulutukseltaan ekonomi, Personal Trainer,  Ravintovalmentaja ja Life Coach. Riinalla aloitti ryhmäliikunnanohjaajana vuonna 2000 ja on sen jälkeen ohjannut monipuolisesti erilaisia tunteja lihaskunnosta spinningiin, joogaan ja kehonhuoltoon. Lisäksi hän on valmentanut pienryhmiä, tehnyt yritysvalmennuksia ja toiminut liikunta-alan kouluttajana.

Energisyys, inspiroivuus ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin korostaminen ovat Riinan vahvuudet valmentajana. Hyvinvointistudio LUPAUS syntyi Riinan intohimosta voida hyvin ja tehdä hyvää. Riinan omat lajit ovat surffaus ja lumilautailu.

Riinan puhelinnumero: 040-180 1535.

Riinan kirjoittamat blogipostaukset löydät täältä

 

Sara Nevalainen 

sara2016Saralla on vuosien kokemus hyvinvointialasta ja se näkyy hänen tekemisessään. Asiakas otetaan
huomioon kokonaisvaltaisesti ja Saran oma historia liikkumattomasta ihmisestä aktiiviseksi liikunta-alan ammattilaiseksi antaa monipuolisen skaalan osaamiselle.

Saran erikoisosaamista ovat painonpudotus ja painonhallinta, tuki-ja liikuntaelimistön ongelmat sekä raskaudenaikainen & synnyttäneiden naisten liikunta. Saran valmennuksessa aloittelevatkin liikkujat löytävät sopivia tapoja liikkua niin, että niistä tulee omaan arkeen rutiinia.

Saran puhelinnumero: 040-526 3053.

Saran kirjoittamat blogipostaukset löydät täältä

 

Mari Putus

mari2016Mari on valmentanut ihmisiä voimaan paremmin jo monissa eri kaupungeissa. Nyt tämä laskuvarjohyppyä harrastava monitoiminainen on asettautunut Helsinkiin ja hänet löytää myös LUPAUS-studiolta.

Marin vahvimpiin osaamisalueisiin kuuluvat elämäntaparemontit, painonpudotus, kunnonkohotus, kehon muokkaus, yksilöidyn optimaalisen ravitsemuksen rakentaminen sekä henkinen valmennus ja mindfulness. Mari uskoo, että oman itsensä johtamisen tulisi olla kunnossa, jotta tuloksia saavutetaan myös elämäntaparemonteissa, siksi hän painottaa henkistä puolta valmennuksissaan.

Marin puhelinnumero: 045-121 7939.

Marin kirjoittamat blogipostaukset löydät täältä

 

Katri Djerf

katriFysioterapeutti (AMK), personar trainer ja ryhmäliikuntaohjaaja, jonka omiin liikuntaharrastuksiin kuuluvat esimerkiksi juoksu, toiminnallinen harjoittelu sekä jooga.

Liikunta-alassa inspiroi sen laajuus sekä se, että aina voi oppia uutta. Katrin vahvuuksia ovat ymmärrys anatomiasta ja fysiologiasta, tuki- ja liikuntaelimistön haasteet, keskivartalon hallinta ja sen tärkeys sekä toiminnallinen harjoittelu.

Ohjaajana Katri on innostava ja haluaa saada valmennettavansa oppimaan uusia asioita, innostumaan niistä, sekä ennen kaikkea ymmärtämään, miksi mitäkin tehdään. Katrin mielestä liikunnan tulee olla hauskaa ja motivoivaa.

Katrin puhelinnumero: 040-757 3267.

Katrin kirjoittamat blogipostaukset löydät täältä

 

Kati Reijonen

kati

Kirjoittaja, äiti ja meditaatio-ohjaaja. Edellisessä elämässä Kati on ollut muotoilutohtori ja palvelu- ja sosiaalisen muotoilun asiantuntija. Mutta sitten kaikki meni uusiksi. Hän alkoi etsiä elämän tarkoitusta ja taisi sen löytääkin.

Jakaakseen löytämäänsä hän perusti Nollauksen, yrityksen, joka, auttaa ihmisiä löytämään sisäisen vahvuutensa ja rohkaisee heitä elämään myötätuntoisina, suvaitsevaisina ja rakastavina lähimmäisinä toisilleen. Lue tästä lisää osoitteessa www.nollaus.fi. Kati bloggaa myös Huffington Postiin.

Katin on myös kirjailija ja hänen kirjansa “Lyhyt matka perille -Meditaatiosta, elämästä ja rakkaudesta” (Atena) on surkuhupaisa tarina yhden naisen elämän romutusajoista ja siitä, miten niistä selvittiin.

Katin puhelinnumero: 050-494 4117.

Katin kirjoittamat blogipostaukset löydät täältä

 

Emmi Lehtomaa

Iloinen ja energinen Emmi on entinen kilpaurheilija ja liikunta-alan sekä markkinoinnin moniosaaja. Emmin mielestä elämästä tulee nauttia täysillä omaa itseä kuunnellen, sillä hyvä olo lähtee sisältä.

“Me jokainen täällä pystymme ihmeellisiin asioihin, jos vain asennoidumme elämään ja itseemme hyvällä fiiliksellä. Omaa kehoa kunnioitamalla saamme energiaa jokaiseen päivään ja jaksamme suhtautua positiivisesti myös niihin elämän haasteisiin.”

Emmi on kiinnostunut liikunnan ja terveellisen, hyvää tekevän ravinnon lisäksi myös henkisestä kehittymisestä ja mentaalivalmennuksesta ja toimii LUPAUKSELLA Life Coachina.

Emmi vastaa myös LUPAUS hyvinvointistudion toiminnasta.

emmi@hyvinvoinstistudiolupaus.fi

 

 

 

Hanna Härkönen

hanna_harkonenHanna Härkönen on kouluttautunut henkilökohtainenvalmentaja, ravintoneuvoja, ilmajoogaohjaaja, ryhmäliikuntaohjaaja ja koulunkäyntiavustaja. Tällä hetkellä hän ohjaa kehonpainoharjoittelua, käsilläseisontaa, tankotanssia, joogaa&meditaatiota, ryhmäliikuntatunteja, sekä koulun liikuntatunteja. Hanna on usean vuoden ajan ohjannut kaiken ikäisiä lapsia, sekä toiminut lasten liikuntaa tarjoavalla kuntoklubilla salipäällikkönä. Hän on tehnyt ohjauksia myös erityisen tuen tarvitseville lapsille.

Hanna panostaa ohjauksissaan tietoiseen hengittämiseen, läsnäoloon, puhtaaseen liikesuoritukseen ja selkeyteen.

Hänen omia intohimon kohteitaan ovat muun muassa psykologia, ihmiskeho, luonnollinen liike, liikunta, työnohjaus, musiikki ja luonto. Hän haluaa inspiroida tekemisillään muita elämään rohkeasti omina itsenään ja näin lisätä muiden kuin omansakin hyvinvointia kauttaaltaan.

“Koettelemukset ja ikävät fiilikset kuuluvat elämään, ne on osa meitä ja äärettömän tärkeitä. Se mikä merkitsee on se, miten niitä lähtee työstämään. Kommunikoidaan, kuunnellaan, nähdään, rauhoitutaan yhdessä -ollaan inhimillisiä ihmisiä”

hanna@hyvinvoinstistudiolupaus.fi

 

Kaikkien valmentajien sähköpostiosoitteet ovat muotoa: etunimi@hyvinvointistudiolupaus.fi

 

Sivun alkuun