Verkkovalmennukset

Kaikki Lupauksen verkkovalmennukset ovat siirtyneet Nordic Fit Mama -sivun alle. Alla löydät kaikista kursseista suorat linkit kurssien esittelysivuille:

 

Raskaana olevat – äitikurssi5-1024x682

Askarruttavatko kehossasi tapahtuvat muutokset raskauden aikana ja sen edetessä? Haluaisitko ottaa tulevan synnytyksen vastaan luottavaisin mielin sekä tietää millä tavalla voit itse tehdä kaikkesi valmistautuaksesi synnytykseen sekä antaaksesi pienokaisellesi parhaat mahdolliset oltavat kasvaa ja vahvistua?

 

Kuntouta keskivartalo – äitikurssi

Monet äidit kärsivät raskauden ja synnytyksen aiheuttamista fyysisistä vaivoista (mm. selkäkipu, virtsankarkailu, erilaiset virheasennot), jotka haittaavat heidän päivittäistä elämäänsä, vaikeuttavat jaksamista ja henkistä hyvinvointia. Raskauden oletetaan aiheuttavan tiettyjä muutoksia, jotka hyväksytään osana uuden elämän alkua. 19-IMG_5628-JPG-1080-2-1024x672Olemme kuitenkin vuosien valmennuksen ajan nähneet, että näin ei asian tarvitse olla. Elämänlaatua on mahdollista parantaa huomattavasti ja päästä eroon esim. selkävaivoista, yöllisestä hampaiden puremisesta ja virtsan- tai ulosteenkarkailusta.

Siksi olemme koonneet parhaat oppimme viiden viikon kestoiselle verkkokurssille, joka on suunnattu pääasiallisesti 0-12 kk sitten synnyttäneille naisille, mutta jos et ole koskaan treenannut synnytyksen jälkeen tai kaipaat aktivaatiota lantiopohjaan, on kurssi todella hyvä myös sinulle!

 

Treeni, ravinto ja hyvinvointi – jatkokurssi äideille

Haluaisitko kasvattaa kokonaisvaltaista hyvinvointiasi ja lisää tehoa treeniin ja voimaa vartaloon? Entä oppia, kuinka pienillä muutoksilla ruokavaliossa voit saavuttaa energisemmän olon ja parantaa vastustuskykyäsi sekä lisätä vireystilaasi? 4-IMG_5382-JPG-1080-1024x675

Raskaus aiheuttaa muutoksia kehossa, mutta raskauden jälkeen on täysin mahdollista palautua samaan kuntoon kuin ennen raskautta ja jopa kasvattaa kuntoa! Ja tämä ei missään nimessä vaadi kuntosalilla tunteja päivässä, vaan onnistuu helposti ja vaivattomasti kotona ja pieniä, itselle sopivia hetkiä ottamalla sekä treenaamalla oikein.