#Voimaa arkeen -verkkovalmennus

Liikunta. Ravinto. Energia. Palautuminen. Tasapaino.

 

Vapaana liitävä ajatus, kukkiva luovuus ja rautainen keskittymiskyky jokaiseen päivään?

 

Hienosäätämällä rutiineita ja ottamalla käyttöön mielen ja kehon aktiivisena ja energisenä pitäviä smoothasioita, on mahdollista säilyttää virkeys ja luovuus, käsitellä asioita rakentavasti ja suhtautua sekä itseen että muihin myötätuntoisesti. Päätöksenteko vaatii kirkkaat aivot, vuorovaikutus- ja johtamistaidot kykyä olla läsnä sekä tunnistaa ja käsitellä omia tunteita. Uuden kehittäminen ja innovoiminen onnistuu parhaiten levänneillä ja joustavilla aivoilla. Kuten keho, myös mieli tarvitsee harjoittamista ja huoltamista pysyäkseen elastisena ja hyvässä kunnossa.

 

Oletko pohtinut mielessäsi seuraavia asioita?

 • Millainen kehon ja mielen harjoittelu vie eteenpäin ja vähentää kuormitusta stressin kasvattamisen sijaan?
 • Miten rauhoittaa ylikierroksilla käyvää kehoa ja yön pimeinä tunteina mielessä pyöriviä ajatuksia?
 • Kuinka varmistaa riittävä energia niin töissä kuin vapaallakin?
 • Millä tavalla ravinto vaikuttaa jaksamiseen, luovuuteen ja aivotoimintaan?
 • Millaista harjoitusta keho kaipaa, millä intensiteetillä ja kuinka usein?
 • Ja millainen palautuminen on riittävää optimaalisen jaksamisen ja kehittymisen kannalta?

Jos vastasit yhteenkin yllä olevista kysymyksistä KYLLÄ, valmennus on juuri sinua varten.

 

Yllä mainittuihin asioihin syvennymme #Voimaa arkeen -verkkovalmennuksessa. Olemme koonneet parhaat oppimme ja kokemuksemme niin yksityis- kuin yritysvalmennuksistakin viiden viikon mittaiselle verkkokurssille, joka on suunnattu hektistä elämää viettäville, työssäkäyville ihmisille, jotka haluavat kehittää niin kehon kuin mielenkin hyvinvointia ja sitä kautta saada tilaa ja aikaa arkeen, sekä selkeyttä elämään.

 

#Voimaa arkeen -verkkovalmennus alkaa maanantaina 7.1.2019
Hinta 79€

KYLLÄ, HALUAN OSALLISTUA VALMENNUKSEEN!

 

“Melkein parinkymmenen valmennusvuoden ajalta tiedän, että ihmiset painiskelevat usein samojen ongelmien kanssa. Stressi, jaksaminen, ajanhallinta, vatriina02savaivat, aivosumu… muutaman mainitakseni. Jo pienillä päivittäisillä parannuksilla on mahdollista saada suuria muutoksia aikaan ja nämä pienet asiat vaikuttavat usein elämänlaatuun hyvin merkittävästi.

Olen työskennellyt yli 10 vuotta IT-alalla Suomessa ja Keski-Euroopassa ja nähnyt, kuinka työssä uuvutaan, käydään ylikierroksilla ja suoritetaan. Osan asioista olen myös itse oppinut kantapään kautta.

Toinen ammattini hyvinvointialalla jo 20 vuoden ajan on antanut erilaisen perspektiivin itsestä huolehtimiseen ja mahdollisuuden auttaa.  Yrittäjyys puolestaan opettanut kyseenalaistamaan oikeastaan kaikkea; työtavoista ja -ajoista lähtien.

Kaiken kokemukseni perusteella nostan yhdeksi ylitse muiden omasta hyvinvoinnista huolehtimisen, sekä siihen liittyvät päivittäiset rutiinit. Ne mahdollistavat luovuuden, päätöksentekokyvyn ja kun keho ja mieli ovat kunnossa, jaksaa kurottaa korkealle. Itse suhtaudun kaikkeen tekemiseeni intohimolla ja annan mielelläni tekemisiini 100% itsestäni. Tämä onnistuu pitämällä itsensä kunnossa ja virkeänä.”

-Riina Laaksonen, valmennuksen kehittäjä, Ekonomi, Personal Trainer, ravintovalmentaja ja Life Coach

 

Valmennuksen aikana:

 • teet sekä kehittäviä että palauttavia treenejä, joiden avulla huomaat lisääntyneen liikkuvuuden ja kasvaneen toimintakyvyn jo muutaman viikon jälkeen (treeniohjelma joka viikolle, tasot niin aloittelijalle kuin enemmänkin liikkuneelle sekä harjoituskalenteri koko valmennuksen ajalle)
 • opit tekemään yksinkertaisia, mieltä rauhoittavia harjoituksia
 • saat reilusti tietoa suoliston hyvinvoinnin parantamisesta
 • opit millä ruoka-aineilla boostaat luovuutta ja keskittymiskykyä
 • saat herkullisia ruokaohjeita arkeen vietäväksi ja jo pienten parannusten avulla saat pidettyä energian hyvänä koko päivän ajan
 • opit tekemään yksinkertaisia, muutaman minuutin taukojumppia (taukoliikuntaohjeet joka viikolle)
 • parannat unesi laatua ja sitä kautta jaksamistasi, jonka seurauksena aamusi tuntuvat virkeämmiltä ja päivisin ajatus juoksee
 • viet helppojen ja vaivattomien harjoitusten avulla uusia toimintatapoja käytäntöön
 • saat pääsyn kaikille valmennukseen osallistujille tarkoitettuun, suljettuun facebook-ryhmään

 

Näin se toimii: valmennus kestää viisi viikkoa ja saat ohjeet joka maanantai, keskiviikko ja perjantai. Maanantaisin keskitymme liikuntaan, keskiviikkoisin ravintoon ja perjantaisin palautumiseen. Riittää, että varaat valmennukselle päivittäin noin 10-15 minuuttia aikaa, saat sen varmasti lisäenergiana moninkertaisesti takaisin! Lisäksi kurssilaisten omassa keskusteluryhmässä voit halutessasi esittää kysymyksiä valmentajalle ja nauttia innostavasta ilmapiiristä.

 

#Voimaa arkeen -verkkovalmennus alkaa maanantaina 7.1.2019
Hinta 79€

KYLLÄ, HALUAN OSALLISTUA VALMENNUKSEEN!

 

 

Usein kysytyt kysymykset:

Voinko osallistua, vaikka en ole juuri kiinnittänyt huomiota itsestä huolehtimiseen viime (vuosien) aikana?

Kyllä ja ehdottomasti kannattaa! Silloin onkin ehkä paras mahdollinen hetki osallistua, koska jo hyvinkin pienet, päivittäiset parannukset tuovat tuloksia lähes samantien! Kaikkea ei tarvitse, eikä kannatakaan pyrkiä muuttamaan samalla kertaa, vaan keskittymään sellaisiin asioihin, jotka tuntuvat olevan mahdollisia pitää yllä vielä vuodenkin päästä.

 

Olen tottunut treenaamaan kovaa ja säännöllisesti, mitä valmennus voi antaa minulle?

Pitkään jatkunut, kovatehoinen ja suhteellisen samanlaisena pysynyt harjoittelu ei kehitä. Lyhyt tauko (5 viikkoa) ei ratkaisevasti muuta tilannetta, mutta hyvin usein kun tehdään jotain omasta normaalista poikkeavaa, elimistö reagoi nopeasti ja treenissä saatetaan saavuttaa hyvinkin nopeaa kehitystä. Omia tapoja, niin treenissä kuin muussakin hyvinvoinnissa, kannattaa aina säännöllisin väliajoin kyseenalaistaa ja kokeilla jotain uutta. Keho ja mieli tottuvat nopeasti ja uusi tapa saattaa olla hyvä triggeri päästä seuraavalle tasolle tai löytää itsestä jotain uutta. Pienet parannukset ravinnossa, päivän aikaisissa rutiineissa tai palautumisessa voivat viedä pitkälle.

Kehotan aina yleensä asiakkaitani kokeilemaan, sillä kokeilussa ei voi kuin voittaa. Takaisin omiin, vanhoihin tapoihin pääsee aina.

 

Erilaisia valmennuksia on paljon, miksi valitsisin juuri tämän?

#Voimaa arkeen -verkkovalmennus on kehitetty työssäkäyville ihmisille, jotka haluavat kehittää itseään ja parantaa hyvinvointiaan. Tarkoitus ei ole tuoda lisäkuormitusta arkeen, vaan tehdä pieniä parannuksia, joiden avulla energia ja jaksaminen kasvavat.

Hyvin usein vaikka itse tietäisimme, mikä on hyväksi ja kuinka pitäisi toimia, emme välttämättä saa muutoksia vietyä konkreettisiksi toimiksi arkeen. Tämä onnistuu parhaiten, jos meillä on selkeä suunnitelma ja tarpeeksi vaivattomia toimenpiteitä, joita tämä valmennus tarjoaa. Valmennus ottaa huomioon elämäntilanteen ja tähtää kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parantamiseen. Valmennuksen opit ovat hioutuneet vuosien kokemuksen myötä sellaisiksi, kuin ne tällä hetkellä ovat.