Yritys

LUPAUS on perustettu vuonna 2014 ja liikkeelle on lähdetty alusta asti omalla tyylillä, asialla ja asenteella. Ei tyhjiä lupauksia vaan työtä yhdessä paremman elämänlaadun eteen ja tavoitteiden saavuttamiseksi. LUPAUS tarjoaa ratkaisut jokaiselle hyvinvoinnin osa-alueelle: liikuntaan, ravintoon, psyykkiseen puoleen sekä lepoon.

 

Riina Laaksonen, perustaja

(Ekonomi, Personal Trainer/EHFA, Ravintovalmentaja & Life Coach)

 

Riina_puolikuvaLUPAUS syntyi omasta intohimostani hyvinvointialaa kohtaan, sekä halustani voida hyvin ja tehdä hyvää. Haluan tarjota asiakkailleni parasta, jonka vuoksi LUPAUS salilla on markkinajohtaja Technogymin uusinta teknologiaa olevat, laadukkaat, toiminnallisen harjoittelun mahdollistavat laitteet ja välineet. Lisäksi keskustasijaintinsa ansiosta salille on helppo tulla. Treenata saat avarassa, valoisassa ja tyylikkäässä ympäristössä omassa rauhassasi yhdessä osaavan, motivoivan valmentajan kanssa. Ennen kaikkea halusin luoda salin ja paikan, jossa itsekin mielelläni treenaan.

Liikunta-, ravinto-, ja hyvinvointiala kehittyy jatkuvasti, jonka vuoksi kouluttautuminen on tärkeää. Haistelen jatkuvasti alan uusia tuulia niin kotimaassa eri koulutuksissa ja tapahtumissa kuin ulkomaillakin. Yli kymmenen vuoden kokemus IT-alalta mm. projektinhallinta- ja esimiestehtävistä sekä asiakasrajapinnasta, ulkomailla työskentely ja asuminen sekä vapaaehtoistyöt Etelä-Afrikassa lasten ja eläinten parissa ovat kerryttäneet omaa elämänkatsomustani sekä antaneet perspektiiviä. Uskon tämän auttavan asiakkaiden kohtaamisessa sekä heidän tilanteidensa ja tarpeidensa ymmärtämisessä.

Liikunta-alalla olen toiminut vuodesta 2000 lähtien. Olen ohjannut ryhmäliikuntaa, joogaa, pitänyt yksityis- ja teematunteja sekä kouluttanut ja nauttinut joka hetkestä! Aerobic-ohjaaja pohjakoulutuksen jälkeen olen kouluttautunut lisensioiduksi Spinning-ohjaajaksi, LesMills-ohjaajaksi, hyvinvointivalmentajaksi, kuntosalivalmentajaksi, ravintovalmentajaksi ja Personal Traineriksi. Fyysisen harjoittelun lisäksi olen opiskellut valmentamista ja coachingia.

 

LUPAUS tarjoaa energisen startin uusiin elämäntapoihin tai jo omaksuttujen tapojen hiomiseen huippuunsa. Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa!

 

Sivun alkuun